Få lån – selv med betalingsanmerkning!

21/09/2014 | | 2 Svar Les mer..

Har du behov for et lån, men har fått dørene stengt av banken fordi du har en dårlig betalingshistorikk? Da kan du nå glede deg over at du har muligheten til å søke et lån, og faktisk få det godkjent til tross for betalinganmerkning – vi snakker her om Lånemegleren.no!

For mange er det frustrerende å ikke kunne få lån til tross for at man har en betalingsanmerkning, men heldigvis finnes det aktører som er villig til å se på din fremtidige betalingsevne fremfor din betalingshistorie, for det er jo tross alt det som teller.

Lån selv med betalingsanmerkninger

Lån selv med betalingsanmerkninger ? Ja!

En eller annen gang i livet vil man oppleve å få betalingsproblemer og dette kan som kjent føre til at man får både inkassokrav og betalingsanmerkninger som kan bli heftende ved økonomien i lang tid.

For at du skal kunne få et lån som dette krever det imidlertid at du stiller sikkerhet i din egen bolig, men da kan du søke om et lån fra 200.000 kroner og opptil 7,5 millioner kroner – men dette vil naturligvis være avhengig av verdien på boligen, og størrelsen på lånet vil maksimalt kunne være 85% av markedsverdien.

Hvilket rentenivå vil du få vil bestemmes etter en individuell gjennomgang og vurdering av din økonomi, og ting som betalingsanmerkninger og hvor mange du har av dem vil naturligvis ha betydning – men som sagt vil ikke dette være til noen hindring.

Det er enkelt og greit bare å sende inn en søknad og du vil da få hjelp til hele prosessen.

For deg som ikke har betalinganmerkninger kan også Lånemegleren.no hjelpe deg med å sikre deg det aller billigste alternativet når det kommer til forbrukslån, ettersom du ved å sende inn en søknad til dem vil få den vurdert av flere banker samtidig. Bankene må derfor nærmest kjempe på tørre nevene om deg som kunde, mens du kan slappe av i mellomtiden. Lånemegleren vil deretter kontakte deg og tilby deg lånet som har de aller beste betingelsene!

Kategori: Lån og Finansiering

Kommentarer (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Sumarlidi sier:

  Leter etter lån men har betalingsanmerkning

 2. Oddbjørn sier:

  Hei
  Jeg søker privatpersoner eller lånemeglere som enter gir eller formiddler Brolån eller også kaldt HARD MONEY Lån
  Dette er til eiendoms kjøp for utvikling og noen inn og ut på 3måneder
  Mvh Oddbjør

Skriv en kommentar