Lån penger på tross av betalingsanmerkninger

18/06/2008 | | 114 Svar Les mer..

Lån penger på tross av betalingsanmerkninger
Din økonomiske situasjon er et kaos, og du er i desperat behov for å låne penger. Problemet er at du har dårlig kreditt på fortiden. Men hva er egentlig betalingsanmerkninger, og gjør det ingen forskjell om du har dårlig kreditt når du har bruk for å låne penger?

Ordet betalingsforsømmelse er en fellesbetegnelse for et vidt spekter av data lagret på med en eller flere myndigheter. Dataene viser om du har betalt dine regninger og betale tilbake lån i god tid i forveien. Hvis du har glemt dine betalinger og fikk flere påminnelser uten å betale, så du kjører risikoen for en betaling standard. En betaling standard forblir i regjeringen etter tre år, uavhengig av om du regulerer gjelden ved deretter. Har du mottatt en betaling standard, vil du dermed ikke av den i flere år.

Hvis du er i behov for å låne penger, kan du starte en bank eller annen kreditt og foreta en søknad for å låne penger. Når du søker om å låne penger forespurt av banken eller kredittselskapet vanligvis i en kredittsjekk på økonomien. For kreditt-rapporter, det vises blant annet hvis du har dårlig kreditt. Har du en betaling standard, kan dette gjøre det vanskelig for deg å låne penger. I de fleste tilfeller ikke er banker eller andre kreditt lån til en person med dårlig kreditt.

Noen kreditt har en policy på å gi lån til mindre mengder penger uten først å sjekke om søkeren har dårlig kreditt. Disse lån, men er mindre gunstig for personen som låner penger enn andre lån. For eksempel renter tendens til å være svært lik kreditt høy. Er låner svært desperat å låne penger til omsorg som ofte ikke om hvor høy renten. Har låner tillegg betalingsanmerkninger, det kan være vanskelig å finne andre alternativer. Risikoen er at en person med dårlig kreditt bare løse situasjonen midlertidig. Når utvinning er begynnelsen for å få rentene er ofte så høy at den som låner, vil snart være tilbake i samme situasjon igjen, det er med et behov for å låne mer penger.

En annen mulighet til å låne penger til tross for dårlig kreditt er bruken av en garantist. En garantist er en privat person på den som låner, miljø, er å ta på seg det økonomiske ansvaret for å betale tilbake lånte penger hvis de låner seg, uansett grunn, kan ikke gjøre det. Å være en garantist er å ta på seg et stort økonomisk ansvar. Det er få personer som kan tenke på å gi en garanti for noen andre når han ønsker å låne penger. Enhver person kan heller ikke være garantist. En person som ønsker å bli en garantist går gjennom den samme kreditt som de som ønsker å låne penger. Dette betyr at alle som ønsker å bli en garantist i seg selv ikke har noen poeng historie for å bli godkjent.

For å låne penger med kreditt-historie synes vanskelig, eller i det minste risikabelt. Hva du kan gjøre i stedet hvis du har dårlig kreditt og stor gjeld at du ikke vet hvordan du kan betale tilbake. I stedet for å låne penger til å betale tilbake gjeld, kan du, hvis du har svært høye nivåer av gjeld, gjelder for gjeld omstilling. Gjeld betyr at du helt eller delvis fritak fra å betale tilbake gjeld. Hvis du har gitt din skyld, vil du ikke automatisk fra din kreditt-historie. Men din økonomi bedre garantert i det lange løp. Et program for gjeld gjør du for håndhevelse og for å lære mer om lån betaling standard, slik at du kan sjekke ut denne siden.

Søk av våre brukere:

 • lån uten kredittsjekk
 • lån på dagen uten kredittsjekk
 • l
 • kredittkort uten kredittsjekk
 • lån med inkasso
 • kredittlån

Kategori: Lån og Finansiering

Kommentarer (114)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Snuppa sier:

  Etter mange år gjennom gjeldsrådgiver på NAV uten noen framskritt, så begynner jeg å bli desperat på hjelp. Har opparbeidet meg stor gjeld som jeg virkelig ønsker å samle og bli ferdig med!

 2. Karina sier:

  Vi er en familie på fire som ønsker å låne av privat person.

  Først litt info om oss:

  Vi er et gift par på 37 år og 50 år, vi har to gutter på 10 år og 20 år. Vi leier et stort hus og har bodd i samme hus i snart 8 år. Mann 50 år er fast ansatt i samme firma i 32 år. Han har også et eget enkeltmannsforetak. Kvinne 37 år er uføretrygdet.
  Til sammen har vi en årsinntekt på ca. 700.000 kr. Det høres sikkert rart ut at hvorfor da trenger å låne privat.
  Vi kom i stor gjeld etter at kvinnen ble syk for 13 år siden, hus, bil, campingvogn ble tvangssolgt og vi ble sittende igjen med stor gjeld der renter bare øker og øker. Mannen startet firma i 2012 for å kunne betjene gjelden fortere. Vi har klart oss bra hele tiden, men har nå kommet i litt knipe. Pga. betalingsanmerkninger får vi ikke lån i bank og må derfor prøve å få låne privat. Har ingen slektninger som vi har kontakt med og venner vil vi ikke spørre.
  Vi trenger å låne 70.000 kr. Vi vil betale tilbake 90.000 kr til den som kan hjelpe oss. Månedsbeløp vil være minst 4000 kr og maks 10.000 kr, dette beror på ulik inntekt pr.mnd i firma. Ta kontakt på mail og vi kan møtes hjemme hos oss så du/dere ser at vi er seriøse, bor i Fredrikstad.
  Dette skal selvfølgelig skje under strenge kriterier, som kontrakt med underskrift og vitner.

  Vi håper at det er noen der ute som kan hjelpe oss?.

  PS! Vi ønsker ikke kontakt fra disse utenlandske som låner ut penger, kun seriøse henvendelser.

 3. Ann sier:

  Ble rot med nedbetalingen på tv og tlf da mitt forhold endte med stort brudd. Kom til hj.by uten jobb og uten mulighet for å kunne betale. Ønsker lån for å bli gjeldsfri. Det er snakk om 26000. Har prøvd hos alle å får nei. Den konvolutt skrekken .. det tar på med strevsom økonomi… ønsker å få bukt med dette

 4. Atle sier:

  Jeg er en mann på 34 år og som har 2 jenter på 6 og 8 år på heltid. jeg trenger et lån på 40000,. tjener 365000,- i året og kan betale 2000 i måneden. trenger og kjøpe div av hvitevarer og til div utgifter. Håper det er noen som kan hjelpe meg.

 5. Camilla sier:

  Søker lån på 150000,- til å rydde opp gjeld. Håper på positivt svar.

 6. My sier:

  Trenger ny laptop, tv og min vaskemaskin har gått i stykker. Alt på en gang, krise. Skulle gjerne lånt til å erstatte.

 7. Katrine sier:

  Jeg er i en knipe, har blitt syk og får ikke jobbe for tiden.Er under nav sine vinger.Aap. men får ikke støtte til å kunne rydde opp med det som haster Strømmen blir stengt om få dager, ikke mat på bordet fordi jeg iherdig prøver å rydde opp. Trenger 10-15 000 for å komme meg tilbake i spor. Kan betale 1000 kr mnd
  håper på positiv tilbakemelding. .

 8. Ingunn sier:

  Er ei dame på 43 som håper noen kan hjelpe oss,jeg har 5 barn som aldri har vært på ferie,barna er 4,9,11,14 og 15..har inkasso så jeg får ikke lån noen steder og har ingen familie,3 av barna mine er syke,en har ADHD,den andre har en beinsykdom og astma og han på 14 er letter psykisk utviklingshemmet med adferds problemer og er autist i tillegg med klumpfot,jobber 3 dager i uka i 50% stilling men fra og med den 18.juni får jeg 100% dette går under NAV så jeg får 3800 hver 14.dag og 8400 i bidrag og 5600 i barnetrygd…håper på hjelp fra noen trenger å låne 30.000 så vi kan få en fin ferie….er veldig fortvilt kan betale omså med hele barnetrygden til lånet er utbetalt

 9. monica sier:

  jeg fikk problemer med et bil lån og noen andre lån ønsker refinansiere. jeg vet at gjelden er på 800 tusen, og det haster. for å komme meg tilbake sporet. håper positivt svar. jeg kan betale 3000 i mnd.

 10. eva sier:

  jeg er dame på 46 år som ikke får sms lån, er enke og det gir låneproblemere at jeg er hjemmeværende, toaletten er lekk og jeg har mistet en plombe, trenger og låne 10000 kr over 1 år, så billigt som muligt, ps haster

 11. Anne sier:

  Er ufør og får ikke hjelp til å rydde opp i økonomien. Jeg fikk 50.000 i gjeld pga eks og ble stående alene med beløpet. Jeg prøver og prøver å rydde opp men nav har gjort det temmelig vanskelig disse årene. Ønsker låne 10-20.000 med den nedbetaling vi avtaler 😉 trenger betale gjeld regninger og gå til tannlege (er jo håpløst å få det dekket av nav)

 12. Roger sier:

  Eg trenger refinansiering av ca 550 000 5- 6 usikrede lån. Kan betale 12000 i måneden. Har fast jobb.

 13. Frank sier:

  Trenger desperat hjelp med ett lån, familie på 4 vi sitter på en gjeld på omtrent en mill, huset er nummeret før det ryker. trenger hjelp snarest

 14. Ingvild sier:

  Hei, jeg har ikke alltid hatt gode bakrunnskunnskaper om finans og økonomi før nå i det siste. Nå forstår jeg problemene det skaper for meg selv og ikke gjøre opp for seg. Studielånet mitt har blitt overført til ismo og jeg vil veldig gjerne låne for å få flyttet dette tilbake til lånekassen, da jeg virkelig trenger et lån for å betale noen uventede regninger. Totalt 40 000,-

Skriv en kommentar