Låne Penger med betalingsanmerkninger?

10/06/2008 | | 43 Svar Les mer..

Mange mennesker har dårlig kreditt historie, nesten en halv million i henhold til Namsmannen. For de som har en eller flere betalingsanmerkninger, det er nesten umulig å få mer lån fra den tradisjonelle bolåneinstitutter, til tross for at betalingsanmerkninger kan være flere år gamle.

Større lån uten fast inntekt
Nå er det selskaper som gjør en mer noggrann økonomisk kontroll, de ser mer på den fremtidige evne til å betale enn den historiske. De ser på lånetakeren kan betale renter og gebyrer og baserer sin vurdering på det i stedet for en utbetaling standard, som kan ligge i tre år. Dette vil tillate dem å føle seg mer sikker på kundens evne til å betale, og dermed tilby flere lån. De kan også tilby lån til de som er på jakt etter et lån uten fast inntekt. Har søkeren, for eksempel en bolig, slik at den kan brukes som sikkerhet.

Mer om betalingsanmerkninger
Hvor lenge varer en betalingsanmerking?
En betalingsanmerkning kan være opp med 3 år for vanlige folk, for juridiske personer er det 5 år. Klagen er sett på som en indikasjon på at du har en dårlig økonomi. Den gang en klage er registrert også varierer avhengig av type gjeld det handler om.
I dag gjeld, men fremdeles Betalingsforsømmelse

En Betalingsforsømmelse fortsatt i kreditt-poster for 3 år, enten det gjeld senere avgjort. For disse er det til tross for det faktum at gjelden er vanskelig å få større lån. Selv om de kan søke om lån med sikkerhet, for eksempel et hus.
Håndhevelse & Betalingsforsømmelse

Lån med sikkerhet
Har du et hus som du kan bruke som sikkerhet når du er på utkikk etter større lån vil øke sjansene dine. Dette kan høres risikabelt for deg, ingen vil miste huset hans, men faktisk er det en god måte, på denne måten får du bedre betingelser fra bank og risiko av lånet er redusert.

Lån uten fast inntekt
Har du nettopp blitt arbeidsledig, eller jobbe som vikar? De fleste store banker vil deretter dessverre ikke låne ut til deg. Du kan deretter vende seg til en bank som gjør en mer noggrann etterforskning. De kan se om du kan være i stand til å ta opp et lån med sikkerhet.

Lån til det gjeld?
Det er også en mulighet for de med dyrere lån for å ta et lån av eksisterende boliger. Ved å ta litt mer i elva og med det overskytende penger til å betale for tidligere gjeld eller løse dyre lån.

Søk av våre brukere:

 • lån med betalingsanmerkning
 • lån med betalingsanmerkninger
 • kredittkort med betalingsanmerkning
 • låne penger med betalingsanmerkning
 • betalingsanmerkninger
 • lån uten sikkerhet med betalingsanmerkning

Kategori: Lån og Finansiering

Kommentarer (43)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Jannicke sier:

  Lurer på hvilke banker det finnes som vil hjelpe en med betalingsanmerkinger. Mao jeg har betalningsvilje og et ønske om å rette opp i økonomien… 🙂

 2. Tanja sier:

  BANK 2 bl.a

 3. marte skogen sier:

  vil søke ja.

 4. ITZAZ sier:

  hi,
  jeg har lån på meg circa 150 000 kr. med anmerkning på fra noen kreditorene.
  ville hjerne ha opplysning angående om at hvordan skal jeg kvitt med de små kreditorene,grunn at det er med hoye renter.også ville ha alt på et sted slik at det blir lettere for meg for å få bedre oknomien.
  takk På forhånd

 5. nizar sier:

  Lurer på hvilke banker det finnes som vil hjelpe en med betalingsanmerkinger. Mao jeg har betalningsvilje og et ønske om å rette opp i økonomien…

 6. Eli sier:

  Hei!
  Er det noen har som vet hvor en kan låne penger med anmerkning uten sikkerhet??

 7. ole kristian andreassen sier:

  Jeg har gamle bagtlingsanmerkninger,men har få fått innvilget en trygg og god trygdme brutto inntekt på kr. 24.000,-. Trenger et lån på kr. 30.000,-. Hvem kan hjelpe
  Håpefull

 8. laddis sier:

  Var i en lik situasjon.Prøvde og rydde opp. Tok kontakt med Bluestep og bank2.Men blankt avfeid.Selv med solid inntekt og eier 50%av boligens verdi. Og negativ(betalingsanmerkninger på 80.000. Godt innenfor låneramme. Og fast jobb. Ikke ALLE de hjelper selv om det står i reklamen. Ikke stol på disse låneinst. Spør heller familie om privat lån. MYYe enklere. Og mye raskere. Og mye mer vennlig.

 9. Sahar sier:

  Hei,
  Jeg og mannen min drevet en dårlig business som har ikke gått bra og vi har fått mange betalings anmerkninger. Vi leier hus og foreldrene mine bor i utlandet. Det er ikke mulig å få lån fra banken min pga. anmerkningene og Bank2 gir ikke lån uten sikkerhet. Vi begge to har fast inntekt og klarer å håndtere betalingen. Vi vil gjerne låne for å bli kvitt med alle de gjeldene som er rund oss. Da er det letter å forholde seg til en lånn enn mange inkasso firmaer. Hvilken banker det finnes som vil hjelpe oss?

 10. Aronsen sier:

  Jeg lurer også på hvilke banker eller slukt sin tilbyr lån uten sikkerhet og med betalingsanmerkninger , jeg har søkt og søkt og finner ingen.. :0(

 11. Mr.J sier:

  Hei… Jeg har opplevet det samme. Uansett hva de lover, så vil de ikke altid hjelpe en.
  Jeg var litt dum i de yngre dagene mine og var ikke helt penge bevist!
  I dag har jeg en bra stilling offshore, er singel, bor i en liten leilighet or eier ikke noe fancy som bil, motorcykel eller noen ting.
  Allikevel vil ingen samle min gjeld pga anmerkinger.
  Skylder ikke mer enn 300.000kr nu men har skyldt mer enn 600.000kr totalt.
  Sp jeg har jobbet mig ned de sidste 3.årene og jobber som en gal.
  Men livskvaliteten hadde jo blitt bedre om det kunne samles og rentene var blitt mindre, da kunne jeg ha blitt kvitt lånene hurtigere…
  Men men… såen er det jo når man vil leve smart som ungkarl 🙂

 12. Tine sier:

  Fortvilet nå!!! Trenger å refinansiere min gjeld på ca. 140 000. Har betalingsanmerkninger og inkassogjeld. Fast jobb og absolutt bet.villig! Har prøvd Bank2, men har bare kausjonist for halve beløpet. Finnes det NOEN låneinstans som kan hjelpe..?? Såå takknemlig for svar 🙂

 13. Steep Hill sier:

  Det er helt håpløst når man først har en bemerkning. Jeg har slitt siden 2000 da jeg ble lurt av en bilselger og tapte nesten 200.000. Han som lurte meg slo seg konkurs og marerittet for meg starta.han gikk fri og slapp unna… Satt da med et lån på denne bilen jeg fortsatt måtte betale på og det endte med masse inkasso og faenskap….I 10 år har jeg nå tilbakebetalt og er snart ferdig. Nå trenger jeg bil p.g.a. ny jobb, men får jeg låne? NOT… Du er dømt forever helt til hver krone er tilbakebetalt…. først da blir man sett på som et menneske igjen av banken…kanskje….. 🙁 forferdelig frustrerende.Og jeg er betalingsvillig med en årlig inntekt på nærmere 700.000 og leier bolig, men hjelper det??? NEI…..har man gjort en tabbe er man dømt resten av livet 🙁

  Irritert

 14. lene b. sier:

  hei! jeg har en del innkasso gjeld som jeg vil bli kvitt. ønsker å ta opp et lån for å bli kvitt det. kan du hjelpe meg?:)

 15. sisib sier:

  Hei har hatt mange betalingsanmerkninger men kunne tenke meg å gjøre opp dette, men trenger da ett lån jeg venter en erstattning etter en bilulykke og vil gjerne bli ferdig med tidligere gjeld er det noen som kan hjelpe meg med dette tror dere hilsen sisib

 16. Britt A. sier:

  Kordan kan ein få hjelp til økonomiske problem.

 17. Liveig P. sier:

  Trenger hjelp til å få betalt inkasso..

 18. Ibro sier:

  Ønsker å låne penger til å bli kvit alle gjela min så jeg kam begynne på nytt i livet mitt

 19. Linda sier:

  Hei.Har rotet meg opp i en håpløs situasjon som det virker umulig å komme ut av dessverre:( googlet «hvor får man lån med betalingsanmerkning og uten sikkerhet»og fant denne siden…ser at mange skriver at det ikke nytter å få hjelp og at de har prøvd alt.da spør jeg meg: hvordan kan useriøse sider som det her være lov? Hvis det ikke er hjelp å få uansett så burde det være forbudt å reklamere for det også! Det er mange desperate mennesker (som meg selv) som er på utkikk etter en utvei og som øyner et håp når de googler og finner side opp og side ned med banker som LIKSSOM tilbyr deg sin hjelp…. Og som får et slag i trynet når dere ikke hjelper som dere lover! Bankene reklamerer med at de hjelper deg uansett om du har sikkerhet eller anmerkning,men når du går inn på siden deres for å søke så er det første du ser at du MÅ ha sikkerhet! Lureri spør du meg!

 20. Jim sier:

  Hei

  Jeg er en mann på 33 år.
  Har en del gjeld med betalingsannmerknimger, ca 100 000,-
  lurer på om det er mulighet å søke lån for å innfri dette.
  har en gjeldsmegler som kan hjelpe meg med å få ned summen,
  ved å tilby kreditorene en sum som er litt lavere en den opprinnelig er.
  så jeg regner med jeg trenger et lån på 70 000,-
  jeg har fast inntekt.

 21. Chuc sier:

  Jeg har en del inkassosaker som jeg vil gjerne får ordner opp i men vet ikke hvordan jeg kan gjøre det siden jeg har en del anmerkninger.
  Vente på et svar i fra dere.
  Har nettopp fått fast jobb og fast innntekt.

  Med vennlig hilsen

  Chuc

 22. bja sier:

  hei har lån på ca 100000 men betalings anmerkning kan dåke hjelpe

 23. Remi sier:

  hei. Jeg har fått betalings anmerkning på gjeld fra tre kreditorer som jeg skylder penger på 96000 kr. Som jeg vil ha hjelp til å bli kvitt. Jeg har trekk i lønn også som jeg blir ferdig med til sommeren neste år som jeg får feriepenger pluss at jeg får igjen på skatten . Så det hadde hjelper meg å fått samlet det å bli kvitt betalings anmerkninger mine.

 24. cecilie a. sier:

  hei lurte på om det var mulig å få et etableringslån selv om jeg har betalingsanmerkninger

 25. Pine sier:

  Hei.
  Jeg lurer på om det finnes noe mulighet for å få låne penger for å bli kvitt noen betalingsanmerkninger.
  Skylder tilsammen ca 50000.

  :O)

 26. ninni sier:

  trenger lån til å få betalt inkasso, vil ordne opp i d økonomiske uføre jeg har kommet inn i, bedre å ha alt på et sted og ha fast trekk på d i mnd, har fast inntekt, er d mulighet til å få et slik lån et sted?

 27. Jan sier:

  Jeg ønsker å få betalt lån som er gått til innkasso. Jeg har fast jobb og egen bolig som jeg stiller til sikkerhet. Vil ha orden på dette, da enklete uforutsatte ting har gjort at jeg har fått utfordringer.

 28. camilla sier:

  Hei lurte om jeg kunne låne 70000 for å kvitte meg med gjeld?

 29. Ann K. sier:

  Hei. Lurer veldig på om det er noen banker som virkelig kan hjelpe. Som ikke avfeier en så fort de har tatt en kreditt sjekk. Håper en bank var villig til å lytte til lånetakeren og hjelpe til i en økonomisk krise.

 30. espen sier:

  Hei.. er en mann på 30 som sliter med inkasso,etter at firmaet mitt gikk konkurs… ca 500.000 – 600.000 kr. jeg er idag i fast arbeid,med en inntekt på 500.000 +++. Kan det være noen banker som kan hjelpe meg med et lån,så jeg får samlet alle krave imot meg tro? har ingen sikkerhet desverre.. mvh espen

 31. viviane sier:

  HI æ masse gjeld, inkasso saker ,som æ har ikke mulighter til å betaler nå ,lure på om æ få hjelp fra dokker ,jeg vil søker om kredittkort ,

 32. leif sier:

  Hei

  Er en mann på 25 som sliter med gjeld på ca 200 000kr
  Har fast jobb å har hatt det i 2 1/2 år. med inntekt på 300 000kr i året. Men skulle som mange andre være storkar da jeg var yngre. Har betalt ned en go del av det jeg opprinnelig var skyldig men sliter fortsatt.
  Har et ønske om å samle alt av gjeld til et lån. Er desperat etter å få vekk denne gjelden da jeg har stiftet familie og ønsker å kjøpe bolig.

 33. anfa sier:

  Trenge å lån penger til å betale gjeld og billån.Men jeg har betalingsanmerkning, er det mulig å få lån?

  håper å få svar.

  hilsen Anfa

 34. per sier:

  hei jeg er en ung mann somm hadde trengt å lånt 130000 til å betale tildigerere regninger.har fast inntenkt så jeg tenkte å betale 1200 mnd.håper dere vill hjelpe meg med dette.mvh per

 35. Linds sier:

  Hei.
  Har 50 000 kr i gjeld/betalingsanmerkning. Har fast inntekt/fast jobb. Kan noen hjelpe?

 36. Ellen sier:

  Jeg har en søknad på lån inne hos dere nå. Men jeg har ingen sikkerhet i bolig. Jeg leier, har kun denne gjelden på cs 50000 og årsinbtekt på 470000. Er det sa ikke mulug å få lånhos dere??

 37. svein sier:

  Hei
  Jeg har et skattekrav på 300000.- men også en del betalingsanmerkninger
  i samme størrelse.
  Hvordan kan jeg belåne mine to eiendommer som er belånt med
  ca 50% av verditakst,lån 2,8 mill,salsverdi taksert/dokumentert ca 6 mill.
  Har vært i banken og de sier nei.
  Høy inntekt ca 700000.- pr år.
  MVH
  Svein

 38. jan erik sier:

  hei jeg ønsker å låne kr 20000.med sikkerhet en bil,mb 200cdi 2002mod

 39. Maria sier:

  hej jeg ønskar å låne 200.000 med sikkerhet huset mitt

 40. sufian sier:

  Hei! Ønsker å låne litt penger, ca 35000-40000. Har vært ung og dum og ikke tenkt på konsekvensene. Har nedbetalings ordning host kreditorene men jeg vil gjerne kvitte meg med alt fortest mulig. Jobber heltid, fast og har en årslønn på ca 240.000. Jeg har ingen sikkerhet heller da jeg bor hos foreldre. Håper på svar!

 41. monica sier:

  hei ønsker å få samlet alt gjelden min inn et lån. gjelden er på 800.000 kr, lurte på jeg kunne få låne det. jeg kan betale 3000 kr mnd. og det haster, håper på et positivt svar

 42. Hei, kan noen låne 25.000 med 1 års tilbakebetaling? Jeg har betalingsanmerkninger ?

 43. Angie sier:

  Jeg trenger et lån på 350 000 kr så jeg kan betale ut inkasso kravet på 150 000 kr og resten er små lån.
  har sikkerhet i huset , men får ikke lån.
  føler jeg går i en ond sirkel.. ingen hjelp å få.

Skriv en kommentar