Å Bytte Bank Kan Du Spare Tusenvis av Kroner På!

Har du tenkt på å bytte bank? Uansett om du har tenkt denne tanken eller ikke, skal du være klar over at du kan spare tusenvis av kroner på å gjøre nettopp dette. I denne videoguiden med Carsten O. Five, forteller han deg at vi nordmenn er altfor lojale når det gjelder valg av bank.

Det er gjerne fortsatt slik at valget av bank er styrt av hva faren eller bestefaren vår har brukt. Likevel er det veldig lurt å vite at det er masse penger å spare på å velge banken som er riktig for deg!

I videon du kan se under forteller Five deg nyttige tips og råd om hvordan du kan spare tusenvis av kroner ved å velge banken som passer for akkurat deg. Etter å ha sett denne videon skal du også vite at vi har tidligere skrevet en rekke artikler rundt dette emnet som det er mulig å lese mere om. Aller først kommer du igang med videon under ved å trykke play knappen. Ikke gå glipp av disse gode rådene!

This player requires Adobe Flash Player 10 or greater. Download here.

For more information on the video player provided on this site, visit Streamingbolaget.

Det er i dag enkelt å bytte bank om du flytter over de vanligste banktjenestene. En mulighet til å bytte bank er selvsagt å plukke tjenester fra flere banker, sett ut ifra det som man har behov for. Likevel skal man være bevisst på at noen banker kan ha priser som avhenger av at man har flere tjenester i samme bank, derfor er det som er av fordelsprogrammer og totalkundevilkår som normalt blir prismessig gunstigere enn ved kjøp av enkelttjenester.

Legg igjen en kommentar