Å Kjøpe Aksjer For Lånte Penger Utgjør En Stor Risiko

Å kjøpe aksjer for lånte penger kan føre til store fortjenester raskt i forhold til innskudd hovedstad, men kan også resultere i sivil og økonomisk katastrofe. Omtrent halvparten av kapitalen du investerer i aksjer finansiert med lån, vil du miste hele egenkapitalen verdien av aksjene du kjøpte halvert i verdi.

Vi anbefaler å ikke ta ut boliglånet, men vil sterkt understreke behovet for stor varsomhet og erfaring i aksjemarkedet for å kjøpe aksjer for lånte penger. I prinsippet den daglige dekningen av aksjer hvis det er faste.

Når du låner penger til aksjekjøp, vil det bli som å utnytte den såkalte multiplikator effekt og har bedre utstyr på egenhånd å spare penger ved å plassere.

Det kreves kunnskap for å lykkes med investeringer i aksjer. Derfor bør du streve for å holde deg så oppdatert som mulig om markedet. Det er over alle selskapene du eier aksjer i. Lær hvilke hendelser som påvirker selskapet. Les og foreløpige rapporter. Følg med hva som blir rapportert om selskapene og hva avisene skriver. Kan du lytte til råd fra eksperter, men alltid gjøre egne beslutninger.

Det er aldri feil å lytte til råd, ikke børsen heller. Og det er mange som gir råd om aksjer, i aviser, bankene, osv. Noen råd er ikke så god som du oppdager over tid. En stor del av alle rådene og anbefalingene er å kjøpe en viss andel aksjer.

Legg igjen en kommentar