Få den beste advokathjelpen ved salg av bolig

Før du går til advokat.

Før du går til advokat, er det en rekke ting å utforske og vurdere. Blant andre ting, om advokaten har erfaring med boligrådgivning, og hva du forventer av advokat.

Denne sjekklisten gir deg en oversikt over disse tingene:
Velg en advokat som spesialiserer seg på boligrådgivning.
Noen advokater har spesialisert seg på bolighandel. Det er en fordel å velge en boligadvokat som har erfaring og kompetanse på området.
Advokaten må oppgi pris
Advokaten er forpliktet til å gi deg informasjon om de viktigste deler av sin hjelp og hvor mye de må betale, eller alternativt angi måten, vil det bli beregnet på. Det bør han gjøre på eget initiativ og skriftlig.
Finn ut hva du trenger hjelp til som er dekket i avgifter.

Hvis det er annonsert med en spesiell lav pris, det kan være forbundet med det faktum at advokaten for eksempel, ikke kan gi råd om finansiering av boligkjøpet. Prisen for kjøpsrådgivning av en advokat er i dag vanligvis avhenging av bolig priser og råd.
Klargjør dine forventninger

Hvis advokaten og klienten går galt med hverandre, er det ofte fordi deres forventninger til forhandlingene ikke er justert. Før du kontakter advokat, er det en god ide at du gjør opp noen betraktninger. Det kan for eksempel være hva du forventer fra advokaten, hvor ofte du vil at jeg skal snakke om saken når saken skal være på plass, og hvor lenge du har tenkt å bruke på saken.
Få en skriftlig avtale!
Få advokaten til å skrive ned prisen, krav og forventninger i et dokument.

Legg igjen en kommentar