Ansettelse Av En Advokat Ved Boligsalg Tips ved Salg av Bolig

Advokatens rolle i en bolighandel avhenger helt og fullt av ditt behov. Enkelte jurister opptrer som eiendomsformidlere. Dette betyr at de egentlig kan tilby de samme fordelene som en eiendomsmegler også i forhold til markedsføring og visning av ditt hjem.

Den advokat som er eiendomsformidler er underlagt de samme regler og krav som byråer.
I noen deler av landet er det vanlig at advokaten parallelt med eiendomsmeglernes arbeid hjelper selger med mer juridiske og formelle aspekter ved salget av bolig.

Du kan bruke en advokat til:
Å utarbeide en salgsoppstilling
Å få tak i alle nødvendige dokumenter. Det kan inkludere bygningstillatelser, og annen informasjon for bruk i handel gjennomføring.
Å forhandle med interesserte kjøpere.
Deres advokat bør være sikker på at det går rett til å for å veilede deg på tilbakebetaling av lån i ditt hjem.

Advokatens forpliktelser

En advokat er en uavhengig rådgiver, som bærer dine interesser. En advokat må derfor aldri bære både kjøper og selger andeler i den samme handelen. Den advokat kan ikke motta provisjon fra boliglån, bank, forsikring og lignende. Du kan være sikker på at advokatens råd er uavhengig. Alle advokater er underlagt de advokatetiske regler, som du finner på internett.

Få prisanslag fra flere

Du kan søke praktisk priser fra ulike advokater. Hvis en advokat er dyrere enn de andre, spør ham om å forklare hva du får for høyere pris. Advokaten er forpliktet til å gi klienten informasjon om de viktigste elementene i den advokat bistand og hvor mye de må betale, eller alternativt angi måten, vil det bli beregnet på. Over forbrukerne må gi advokaten den informasjonen av sin egen bevegelse, og det må være skriftlig.

Spar penger ved å gjøre noe selv

Du kan spare penger ved selv å stå for deler av handelen. For eksempel, du kan også vise fram ditt hjem. Noen advokater tilbyr ordninger der du stå for utvalgte deler av handel og dermed sparer penger på avgifter.

Legg igjen en kommentar