Båtlån – best og billigst i Norge?

Drømmer du om å la håret flagre i vinden ombord i egen båt? Da trenger du et båtlån! Hos mange banker kan du søke om båtlån til kjøp av ny eller brukt båt.

Kontakt din bank eller lånetilbyder på nett og be om et tilbud på båtlån. Betingelsene er gunstige, søknadsprosessen enkel og du får rask tilbakemelding.

Sikkerhet på båtlån
Lån til båter under 7 meter tilbys som salgspantlån, dvs. med båten som sikkerhet. Båter under 7 meter kan i likhet med biler kun stilles som sikkerhet i det du kjøper båten. Til båter over 7 meter tilbys lån forutsatt at båten registreres i Skipsregisteret NOR eller Securemark. Da kan det tinglyses en 1. prioritets panteobligasjon i båten.

Løpetid på lånet
Løpetid på lånet avhenger av om båten er ny eller brukt, og hvilken type båt du søker lån til.

Sikret Båtlån
Du kan velge en betalingsforsikring på lånet ditt. Det innebærer at terminbeløpet kan bli betalt for deg ved:

* Sykdom/ulykke (sykmelding)
* Arbeidsledighet
* Permittering
* Sykehusopphold (næringsdrivende)
– samt at restgjeld slettes ved død.

Dersom du er sykmeldt, arbeidsledig eller permittert i minst 60 dager, overtar forsikringsselskapet betalingen av lånet inntil du er tilbake på jobb, i inntil 12 måneder. Du kan ha flere sykdomsperioder, og få dekket totalt inntil 36 måneder av lånet.

Dersom dere er to låntakere på lånet kan det tegnes en dobbel livdekning. Da dekkes lånet ved tap av liv for medlåntaker også. De øvrige dekningene gjelder for hovedlåntaker. Sikret Båtlån tegnes samtidig som du får lånet, og betales sammen med terminbeløpet. Om du ikke har behov for den sikkerhet Sikret Båtlån gir – søk om ordinært båtlån.

Legg igjen en kommentar