Bedre privatøkonomi få mer penger mellom hendene med høyere inntekt

Uansett inntektsnivå, kan det være vanskelig å få endene til å møtes. Står hver krone mot deg for å få livet til å henge sammen? Og du er helt konsekvent form på slutten av denne måneden, uansett hvor mye du har mottatt i lønn? Les her og få råd om personlig økonomi. Få bildet og ikke minst overskudd i økonomien!

Det kan være mange årsaker til dårlig personlig, men vanligvis er det over. Men en overforenklet å tenke at noe er «kurert» i økonomien din blir feil, det kommer alltid nye regninger du ikke kunne forutse. Det er essensielt for å bli bevisst sine forbruksmønstre. Hvis du ikke vet hvor pengene går hver måned, kan du ikke avhjelpe situasjonen. En god idé er over tid å skrive ned alle kostnader og deretter vurdere hvordan det går galt, og hvor mye som overinvolvert.

Mange føler at det er utrolig lett å slutte å bruke for mye penger når vi først kom i gang. Det er sport å spare penger, og du plutselig forstår at vi virkelig trenger ikke en ny mobiltelefon eller et par sko. I tillegg er en prisbevisst, noe som gjør deg plutselig synes det er helt håpløst å betale ca 20% ekstra i kreditt, når du kan få, er det du trenger til rabatt supermarkeder. Likeledes er det plutselig en lang mellom besøk 7eleven!

Har du klatret gjeld med ulike rask forbruker, økt overtrekking osv., har du sannsynligvis å betale en sky høye mengder renter hver måned. En god idé er å samle inn gjelden i ett lån. På denne måten får du rolig avgjøres din gjeld, mens du betaler mindre interesse, og vet det samlede resultatet samt midler har blitt tilgjengelig.

Når det er luft i økonomien fører mange mennesker til blod, og det vil være interessant å se hvor mye som faktisk kan lagres hver måned. Kanskje du betaler for mye i forsikring? Kanskje din forening mye dyrere enn et tilsvarende alternativ, og kanskje du betaler for mye interesse?

Ofte har folk en blind tro på sin bank rådgiver, men det er viktig å huske at den økonomiske rådgiver er hovedsakelig ansatt som selger i banken din. Banken må, som enhver annen bedrift for å tjene penger til å kjøre rundt og hans rådgivere har en tendens til å tilby en bestemmelse som gjør det attraktivt for ham å lage forbruker, pensjon avtaler, kontrakter, etc. for så mange kunder som mulig. Banken din rådgiver er ikke en objektiv rådgiver, nødvendigvis sette dine behov først.

Og har du hatt en dårlig økonomi med overforbruk, har du sannsynligvis trenger mye arbeid for å unngå denne personen i livet ditt. Du har ikke brukt unødig tid med din rådgiver for utfordrende banken avtaler. Har du forbruker kreditt-, bolig eller billån? Det kan være lurt å sjekke avtaler og ikke minst sammenligne vilkårene med tilbud fra andre banker. På de økonomiske og Forbrukerrådet nettsted pengepriser.dk finner du en oversikt over bankenes priser og sammenligne priser på ulike produkter. Ikke ønsker å bytte bank, kan du med disse tallene i bakgrunnen kan du forhandle bedre ord med din eksisterende bank.

Får du stadig nye regninger og påminnelser kan være en vesentlig årsak til stress og dårlige nerver – særlig hvis de ikke kan betale … Få tak på økonomien, men krever ikke annet enn å akseptere sitt ansvar for sin økonomiske situasjon. Les mer om lån og økonomien her på nettstedet.

Legg igjen en kommentar