Billån og Lån med Pant i bilen

Mange som skal ta opp et billån velger i dag et lån med pant i bilen. Det har blitt et veldig vanlig alternativ. Dette innebærer at pantet blir tinglyst. De vanlige billån som banker og finansieringsselskaper tilbyr gjelder ved pant i bilen. Normalt kan du bare låne 65 % av kjøpesum men ved slike lån, mens enkelte tilbyr opp til 100 % av summen.

Hvilke billån som til enhver tid er de beste, varierer sterkt. Enkelte forhandlere tilbyr meget lave renter som kampanjetilbud, men de trenger ikke være best av den grunn. Billån er kjennetegnet av at de er små og skal nedbetales over relativt få år, kanskje så lite som 3 år. Dermed presser gebyrene den effektive renten langt unna den nominelle.

Det er den effektive renten du må sammenligne far at du skal få et bilde av hvilket billån som er billigst. I en normalsituasjon som beskrevet over vil et billån fort koste rundt 8 i effektiv rente. Det betyr 5,7 % etter skatt. Sammenlignet med de andre finansieringsmulighetene, er dette altså suverent dyrest.

3 kommentarer om “Billån og Lån med Pant i bilen”

  1. Ønsker billån med pant i bilen, summen på bilen er 190000., Trenger dette raskt.

  2. Ønsker billån med pant I bilen summen på bilen er 129000 trenger det ganske raskt.
    Den gamle bilen er utslitt håper på positivt svar.

  3. Hei.
    Trenger hjelp til bil finansiering med pant i bilen på 50000

Legg igjen en kommentar