Slik får du billig bilforsikring, forhandle deg frem til den billigste forsikringen

Om forsikring: La oss slå det fast med det samme: Pris på bilforsikringen du nylig har blitt tilbudt kan være forhandlet frem.

Billige bilforsikringer fås ved å studere markedet nøye, det gjøres ved å sjekke forsikringsselskapene og finne de beste tilbud. Hvis du har identifisert det beste tilbudet, kan du skrive en e-post til hver av dem og be om en bedre pris. Og husk at når den tilsvarende kommer inn, kan du vurdere å ta den billigste prisen og gjør denne øvelsen igjen. Mange vil bli overrasket over hvor billig man kan forsikre sin bil på, hvis du begynner å forhandle pris på bilforsikringen.
Det er ofte en stor pris på bilforsikring. Det er vanskelig å finne en rimelig forsikring for merkevarer (og spesielle modeller), for eksempel BMW, Audi, Mercedes, Alfa Romeo, VW og Porsche. Men ikke gi opp! Med en grundig undersøkelse av markedet og en god tid, pris, kan det lett bli gjort for å finne en billig forsikring for sin drømmebil.
Alder betyr mye. Lave kostnader til forsikring for ungdom.

Du er ikke en elitebilist, når du nettopp har hentet ditt førerkort, og det føles i prisen på bilforsikringen. Er alderen 18, 19, 20 eller opptil ca. 25 år, er prisene som regel mye høyere på forsikring av bil. Det er ikke at forsikringsselskaper ikke liker små kunder. Dette skyldes rett og slett for små kunder i gjennomsnitt «bruker» forsikring mer fordi de har flere ulykker med sine biler. Derfor, og må være sikker på å finne gode og å forhandle forsiktig hvis du er ung og må forsikre sin bil.

Kasko og ansvar

Det er to typiske forsikringer av en bil. Den første er den obligatoriske motor forsikring, som i utgangspunktet kan være i tilfelle av ulykker, men bare forsikre mot skader forårsaket av bilens eier eller driver må betale erstatning for skade på andre mennesker og andre ting (for eksempel biler). Kasko forsikring dekker skader som oppstår i ens egen bil. Hvis du har en gammel og billig bil, velger noen å kjøpe en bil forsikring uten kaskoforsikring for å få en virkelig billigere premie.

En kommentar om “Slik får du billig bilforsikring, forhandle deg frem til den billigste forsikringen”

  1. Har 2 biler. En honda crv 2008 mod og en hundai. Hus,moped,lett motorsykkel,reiseforsikring. Har en plan om å kjøpe en Porsche cayman 2006 mod. Bor i Skien, er 52 år

Legg igjen en kommentar