Velg en billig forsikring, viktig informasjon om forsikring

Når du skal velge hvilken forsikring du bør kjøpe, er det mange hensyn å ta. Vi må se på dekningen, service, omdømme og risiko, pris, varsel om oppsigelse, og mye mer.

Det er viktig å gå grundig inn i markedet og å sammenligne alle alternativene. Det er viktig også å sørge for at forsikre seg i alle relevante områder, slik at du er dekket hvis ulykken har skjedd og det er et behov for en rimelig forsikring.
Om billig forsikring

La oss slå det fast med det samme: Forsikringspriser kan være forhandlet frem. Billige forsikringer vil ikke bli til uten at en del av dem er forhandlede priser. Et konkret eksempel på en tilnærming ville være å skrive en e-post til 2-3 av de billigste tilbudet fra du finner, som beskriver din situasjon og forsikringsbehov, og be om å få et godt og billig tilbud. Når du har mottatt svar fra alle, finner du den beste prisen og skriver en ny e-post til forsikringsgiverne for å spørre om de vil komme med et bedre tilbud. Denne tilnærmingen anbefales på det sterkeste og bør gjentas årlig.

Råd om forsikring

Forsikringsrådgivning kan bli funnet på Internett. Teoretisk sett vil en bank også fungere som rådgivere, men som kunde må vi være klar over at disse også er selgere, som vil bli målt på hvor mye forsikring de selger. De fleste er også betalt med provisjonslønn for salg. Det er ikke slik at du ikke kan stole på et selskapet eller banken. Men de er heller ikke helt uavhengig, så det er alltid sunt å danne en mening og til å undersøke tilfeller, for eksempel via Internett.

Forsikring: innbo, hus, bolig, bil, båt, Tyveri.

Det er omtrent to typer forsikring i markedet. Det ene er å sikre sine ting og naturlige verdier. I denne kategorien forsikrer man møbler med innbo forsikring, huset med en husforsikring – også kjent som hjemmet til et hjem, en bil med en bil forsikring, båt med en båtforsikring, kriminalitet som tyveri av et innbrudd, innbrudd med en innbruddsforsikring. De store leverandørene som tilbyr slike forsikringer i innbo, bil, båt, bolig, etc. En lav risiko som overkant av bilforsikringen er attraktivt, men kan også bety en mye høyere pris på premien for forsikringen hvert år.

Når du forsikrer deg: Helse, ansvar, reise, ulykke, skade

Den andre typen forsikring er å forsikre selve personen. Vi tar denne friheten til å inkludere forsikring for ansvar, etc. Disse forsikringer er: helse, liv med en trygghet og ansvar med ansvar forsikring, reise med en reiseforsikring, ulykke med en ulykke og skadeforsikring. Disse forsikringer er ofte et større beløp enn forsikringer av ens egne ting. For eksempel, noen kommer i den uheldige situasjonen med å oppheve en annen mann i forbindelse med en trafikk ulykke, eller lignende, hvor mye erstatning kan lett bli millioner. En ulykke ved tap av inntekter kan også være relevant i millionstørrelsen hvis en er så uheldig at vi vil trenge en rimelig betaling.

Legg igjen en kommentar