Beste Kredittkort Med Fordeler – Kredittkort Sammenligning

Behov for et nytt kredittkort? Her er en oversikt over de beste kredittkort med fordeler som gebyrfrie uttak, reiseforsikring, mobilbank, bonuspoeng når du handler, eller rabatter på bensin, m.m. Kredittkortene vi her anbefaler er helt gebyrfrie ved alle varekjøp, og har som nevnt mange fordeler mange andre betalingskort ikke har. Det er mye penger å spare med å ha riktig kredittkort, derfor bør du lese denne guiden.

Her er oversikten over kredittkortene vi anbefaler akkurat nå:

1. Gebyrfri VISA KredittkortOm Gebyrfri VISA:

Gebyrfri VISA er et kredittkort som må beskrives som et 100 % gebyrfritt VISA kort. Det kommer med garantert med ingen skjulte kostnader, renter eller andre ufordelaktige egenskaper. Vi har rangert dette kredittkortet som det beste kortet man kan få i Norge i dag, på grunn av alle fordelene det kommer med.

Med Gebyrfri VISA kredittkort kan du gå til innkjøp av varer på 29 millioner brukersteder verden over, og kan få ut penger fra f.eks. minibanker uten gebyrer. I tillegg kommer selvsagt alle de fordelene man kan ønske seg med et billig kredittkort, som gjør dette til et funksjonelt og smart kredittkort som passer til alle situasjoner. Vi nevner her noen av medlemsfordelene du ikke bør glipp av som for eksempel: inntil 7 ukers rentefri betalingsutsettelse, reiseforsikring for opp mot tre personer, Nettsaldo, Kontofon og mye mer.

Detaljert beskrivelse av kredittkortet Gebyrfri VISA:
– Helt gebyrfritt å bruke
– Opp mot 50 dager rentefri betalingsutsettelse på kjøp
– Fleksibel tilbakebetaling ordning
– Min side – tilgang til kontoopplysninger 24 timer i døgnet
– Mobilbank
– Kontofon
– Faktura per e-post eller papir
– Betalingsforsikring
– Reiseforsikring og avbestillingsforsikring
– Reisebyråservice
– 24 timers sperretjeneste
– Ett av verdens største betalingsnettverk
– Nødkort og nødkontanter

Les mer og bestill Gebyrfri VISA Her!

2. Trumf VISA Kredittkort!
Beskrivelse av dette kredittkortet : Trumf VISA kan best beskrives som et splitter nytt kredittkort fra Trumf som gir alle gode bonusmuligheter. Du får for eksempel bonus på alle varer man handler, enten det er kjøp av matvarer, bensin, elektriske artikler eller alt annet du kjøper i hele verden! Videre kan kredittkortet Trumf Visa garantert tilby deg verken årsavgift eller gebyrer på varekjøp. Med andre ord vil det ikke koste deg en krone å bruke kortet i butikker i Norge, eller andre deler av verden. Noen andre fordeler er: – Trumf Visa inneholder gratis reiseforsikring – Trumf Visa inneholder gratis NettKonto og Kontofon – Trumf Visa har gunstige rabatter og kundetilbud, som Trumf Visa-kunde vil du jevnlig motta gode tilbud og informasjon fra Trumf. Trumf bonus poeng: 3% på alt av dagligvarehandel i butikker som er tilknyttet Trumf. 1% på alle andre kjøp i hele verden 0% hos konkurrenter i dagligvarebutikker i Norge. De oppsparte bonus poengene dine kan du samle opp og senere ta det ut i varer og kontanter. Les mer og bestill Trumf VISA kort her:

3. VISA Kredittkort Med Santander Red!

Santander har du sikkert hørt om? De har blitt veldig kjent for sine forbrukslån på grunn av all annonseringen deres på blant annet TV.

Men hvordan er så dette Santander Red kredittkortet lurer du kanskje på?

Dette skal vi nå gi deg en gjennom gang av, men resten av informasjon finner du om du klikker deg over på Santander Red sine egne nettsider.

Dette er en priserliste som er basert på sliste per 01.01.2009:
Årsgebyret er på: 0,-
Etableringsgebyret er på: 0,-
Varekjøpsgebyr i innland og utland er på: 0,-
Kontantuttaksgebyret i innland og utland er på: 30,- + 1% av beløp
ePostfakturaen er på : 0,-
Overtrekksgebyret er på: 99,-
Purregebyret i hht statens satser er på: 59,-
Valutapåslaget er på: 1,75 %
Årlig effektiv rente er slik: 1 000, 10 000 og 20 000 15,94 %
Rentefri betalingsutsettelse (på varekjøp) er på: Opptil 50 dager
Øvre kredittrammen er på: Kr 100 000*

* Denne kredittgrensen blir tildelt på grunnlag av din inntekt, alder, bosted, osv på søknadstidspunktet. Fra begynnelsen blir du tildelt en lavere kredittgrense (vanligvis fra kr 5 000 – 35 000). Denne kredittgrensen kan øke senere når kortet tas i bruk.

Renteberegningen på kredittkortet?
Man blir ikke belastet av renter for dine kjøp hvis man betaler den utestående saldoen ved forfallet. Dersom du har planer om å ikke betale hele saldoen ved forfallet, vil det påløpe renter fra datoen du foretok kjøpet for hele beløpet frem til innbetalingsdatoen. Ved kontantuttaket påløper det renter fra uttaksdato, samt uttaksgebyr. Bruk kredittkortet på dittpostkontor, i banker, minibanker, regningsbetaling og overføring til konto regnes som kontantuttak og belastes med de kostnader kontantuttak medfører.

Les mer og bestill Santander Red VISA kredittkort Her!

4. Liverpool MasterCard Kredittkort


Er du fan av fotball laget Liverpool er dette det ultimate kredittkortet for deg!

Fordeler med kredittkortet:
Alt dette får du med Liverpool FC MasterCard:

1. Et kult Liverpool Designer kredittkort
2. Liverpool forsikring
3. En kredittramme på opp til 75.000,-

Dette kortet er selvfølgelig alltid trygt å bruke.
Liverpool FC MasterCard er trygt å bruke også i utlandet. Du belaster ingen konto direkte, og du får en faktura som du kan kontrollere før du betaler. Dersom noe ikke stemmer på fakturaen, har du mulighet til å ta kontakt med forhandler eller med banken før du betaler fakturaen.

Liverpool gratis reiseforsikring.
En helt spesiell forsikring er inkludert i kortet. Betal minimum 50% av transportkostnadene for en reise med Liverpool FC MasterCard, og du har forsikring når du er på Liverpool fotballreise.

Priser for Liverpool kortet:

– Årsavgiften er på: (inkl. Liverpoolforsikring): 250,-
– Varekjøpet innland og utland er på: 0,-
– Minibank innland og utland: 30,- + 1,5% av beløpet
– Skranke i innlan og utland: 75,- + 1,5% av beløpet
– Administrasjonsgebyret: 0,-
– Overtrekksgebyret per måned er på: 50,-
– Nyutstedelsen av mistet kort er på : 100,-
– Erstatningen ved mistet PIN-kode: kr 0,-
– Valutapåslaget: 1,75%
– Valutapåslaget utenom Europa er på: 2%
– Den effektive renten er på: 23,87 %

Les mer om Liverpool MasterCard Her!

Vi håper du har hatt nytte av vår beste kredittkort test og regner med at du vil spare mye penger og ha mye glede av ditt nye betalingskort!

Legg igjen en kommentar