Bredbånd – Raskere Internett Til En Billigere Penge!

Dersom du har lyst på billig bredbånd, men ikke hvem hvor man får tak i dette, har du noen kommet til en god oversikt over de beste bredbånds tilbyderne i Norge. Det er ikke lenger noe som helst problem å få god hastighet på internett, uten å måtte betale mange hundre kroner i måneden. Med en god internettforbindelse kan du og hele familien din surfe online samtidig med mobilt bredbånd, uten at dette går ut over opplevelsen når det gjelder hastighet.

Her er de mest anbefalte bredbåndsleverandørene:

Tele 2 Bredbånd :

Tele 2 sine pakker med billig bredbånd, er ganske så imponerende. De har følgende pakker å tilby deg:

Tele2 ADSL – Mini
Tele2 ADSL – Small
Tele2 ADSL – Standard
Tele2 ADSL – Plus
Tele2 ADSL – Max
Tele2 ADSL – Turbo

Alle pakkene er billige og veldig konkurransedyktige på det norske markedet for bredbånd! Man finner ganske enkelt ut av hvilket behov man har for hastighet, så tilfredsstiller Tele 2 på alle områder ellers. Den største pakken er altså Tele 2 Turbo, og det er abonnementet for de som stiller store krav til bredbåndslinjen. Her får man altså inntil 20 Mbit, til en svært hyggelig pris på kun 395,- kr per mnd. Hvis man går inn på telepriser.no har denne Tele Turbo pakken faktisk lavest pris blant de andre tilbyderne med hastigheter over 6 Mbit. Alle som ser etter kraftig bredbånd til en lav pris er dette helt optimalt! Tele2 Turbo er da abonnementet for deg!

Neste anbefalte leverandør av bredbånd er Start.no sitt nye tilbud:

Hos Start.no får man hastighet tilpasset enhver sine behov fra 0,4 Mbit/s til 24 Mbit/s

Videre er det selvfølgelig helt gratis hos Start.no å oppgradere til en raskere linje. Det krever heller ingen ekstra bindingstid eller betingelser.

En annen trygghet med Start.no er at det alltid er enkelt å bytte leverandør, dersom man ikke skulle være tilfreds men den leverandøren av bredbånd man har.

Dersom man sier opp sitt gamle abonnement via Start.no, vil det bli en nedkobling av gammel linje og oppkobling av ny linje, faktisk på samme dag, som sikrer deg minst mulig nedetid.

Alle kunder av Start.no vil også motta:
En E-post med 1 GB plass til lagring.
Hjemmesideområde med 30 MB lagringsplass
Gratis ruterleie
Gratis Norman Virus Control (verdi 499.-)
Gratis Mamut Teamwork med 1 GB lagringsplass for backup og sikker deling av filer.

Klikk her for å lese mer om Start.no

Bredbånd med Telenor

Telenor har alltid mange gode tilbud på bredbånd for det norske folk, selv om de ikke pleier å komme billigst ut. De kan likevel skilte med veldige stabile løsninger. Snart vil de også tilby internett over fiber. Dette er de nå i full gang med å bygge ut, over det ganske land.

Inntil man kan få bredbånd over fibernettet, er deres ADSL tilbud som følger:

Bredbånd Basis 1500/400 kbps 3588,- 299,-
Bredbånd Medium 5000/500 kbps 4788,- 399,-
Bredbånd Premium 16000/800 kbps 5988,- 499,-
Bredbånd Turbo 16000/800 kbps 4788,- 399,-

Søk av våre brukere:

  • billig internett abonnement
  • billig bredbånd
  • billig bredbånd 2012
  • billige bredbånd
  • billigst bredbånd 2012