Ser du etter billigste nettbutikk for kjøp av laptop eller ny PC / datamskin og utstyr? Vi har sett nærmere på nettbutikken Amentio som i både i 2007 og 2008 ble kåret som Norges billigste nettbutikk av nettstedet Hardware.no.

Dersom du planlegger å kjøpe en ny PC enten det er snakk om en bærbar eller stasjonær bør du følge med på siden vår, da mange guider på akkurat dette etterhvert vil komme her.. Men nå over på en vurdering av Amentio.no:

Amentio har et stort utvalg av Laptop og PC og kanskje spesielt fra de store produsentene IBM, HP eller Acer.

Det første vi liker godt med nettbutikken til Amentio er at den er ganske så god og brukervennlig. Designmessig kunne den nok ha vært noe finere, men alt-i-alt er ting greit og oversiktlig. Bestillingsprosessen går som en drøm og man for god veiledning på forståelig måte over få trinn.

Nettbutikk erfaringer:

Vi har brukt Amentio som leverandør av PC og data-utstyr i lang tid både privat og for firma og det har aldri oppstått nevneverdige problemer. Det som lokket oss i utgangspunktene var de billige prisene. Det er lett å la seg lokke når man hører fra andre at Amentio er billigst på pc og data! Det akkurat dette med billige datakomponentene som har ført til at de har kunne kapre markedsandeler i forhold til giganter som Komplett og PS Data.

Amentio leveringstid:

De aller fleste varer som de selger blir ikke sendt fra nettbutikken sitt eget varelager men i stedet fra underleverandører.

Dette betyr at man får flere separate pakker fra underleverandører, hvis man handler forskjellige ting på samme bestilling.

Med andre ord betyr det riktignok at leveringstiden kan virke noe variabel, men likevel går det knirkefritt. Erfaringen vår forteller at leveringstiden er typisk fra 2-4 dager, så sant produktet man handler er på lager.

Amentio retur:

Ved kun 2 tilfeller har vi hatt behov for å be om retur av varer hos Amentio. Og ved begge tilfellene har vår dialog med kundebehandlerne vært ubetinget god, og retur gått smertefritt. Dette gir en trygghetsfølelse i bunn, som er viktig når man handler på nett. Det å vite at man kan plukke opp telefonen og faktisk klare å få kontakt med de man handler hos uten problemer. Det virker absolutt ut som Amentio tar kunden på alvor!

Vår Konklusjon:

Amentio er meget meget billig, de har rask levering og ikke minst har gode rutiner for retur av varer.

Søk av våre brukere:

  • billig laptop
  • billige laptoper
  • billige laptop
  • billigste laptop