Bli millionær – Drømmer du om å bli en rik millionær?

Alle vil vel bli millionær, men det er selvfølgelig ingen enkel sak for da hadde alle vært det..

Hvis du drømmer om å bli økonomisk uavhengig, så er svaret enkelt: Bli en millionær! Grovt sett kan mennesker deles inn i fire kategorier: svært fattige, fattige, middelklassen, de rike og de veldig rike.

Disse fire miljøene tenker annerledes når det gjelder økonomi og fremtid, og du kan lære av dette hvis du ønsker å bli rik. De svært fattige planlegger bare fra dag til dag, de fattige sin tenkning går fra uke til uke, middelklassen planlegger fra måned til måned, mens de rike og svært rike sin tenkning går henholdsvis fra år til år og fra tiår til tiår. Konklusjonen er derfor lik: Tenk langsiktig og bli millionær.

Strategien gjelder i alle deler av livet ditt. Jo mer du surfer rundt, jo mer du slår, jo dårligere du er til å planlegge og ta valget, jo mindre sannsynlig er det at du bli millionær.
Bli millionær rikdom og du vil få personlig frihet.

Amerikaneren Keith Cameron Smith har skrevet boken «The Top 10 ways of Millionaires», med undertittelen «Endre tankesett og bli millionær.»

Her er hans råd hvis du håper å bli rik:

1. Rike folk tenker langsiktig
2. Rike folk snakker åpent om ideer – ikke om ting.
3. Rike mennesker elsker endring
4. Rike folk tar kalkulerte sjanser
5. Rike mennesker lærer gjennom hele livet
6. Rike mennesker arbeider for deres fortjeneste
7. Rike mennesker er sjenerøse
8. Rike mennesker har mange ulike inntektskilder
9. Rike folk har penger til å jobbe for dem, ikke vice versa
10. Rike folk stadig gir seg friske utfordringer

Å være veldig rik er en langsiktig prosess. Det er ingen «bli millionær på en natt» råd. Men de ovennevnte råd kan hjelpe deg til å tenke som en millionær, og det kan gjøre deg åpen for mennesker, ideer, oppgaver og en livsstil som i det lange løp kan gjøre deg rik.

Sammen med ovennevnte endringer i livsstil, bør du ofte stille deg selv det positive og utfordrende spørsmål. Her er ni friske spørsmål du kan stille deg selv hver deg på veien til å bli en millionær: Hva person jeg ønsker å være? Hvorfor ønsker jeg å være denne personen? Hvordan blir jeg en slik person? Hva gjør jeg? Hvorfor ønsker jeg å gjøre nettopp det? Hvordan vil jeg gjøre det i praksis? Hva jeg ønsker å eie? Hvorfor jeg ønsker å eie akkurat det? Hvordan kan jeg få til å eie den?

Legg igjen en kommentar