Boligforsikring er Veldig Lurt Å Skaffe seg

Boligforsikring er et annet ord for husforsikring eller også kalt villaforsikring. Boliforsikring er en bygningsforsikring for deg som eier enebolig, rekkehus, halvpart av vertikaldelt tomannsbolig eller hel tomannsbolig. En boligforsikring dekker normalt skader som oppstår som følge av brann, vann og annen væske som siver ut, innbrudd, annen plutselig og uforutsett skade og rettslig erstatningsansvar. I mange tilfeller dekker den også rettshjelp eller naturskade.

Med en boligforsikring er bygningen som regel fullverdiforsikret. Det vil som en hovedregel si at erstatningen ved en totalskade vil dekke utgifter med å bygge boligen opp igjen til samme standard. Verdien fastsettes som regel når forsikringen tegnes, basert på de dataene du oppgir om størrelse, bosted, standard osv. Rabatter på boligforsikring gies ofte i sammenheng med skadeforebyggende tiltak som alarm, sluk i rommet med vaske- eller oppvaskmaskin eller vannstopper på de nevnte maskinene. Boligforsikringer har ofte flere tilleggsforsikringer som er ment å kunne tilpasses ditt ønske og behov av slik forsikring. Vær klar over at boligforsikring ikke dekker skade på innbo og løsøre.

En kommentar om “Boligforsikring er Veldig Lurt Å Skaffe seg”

  1. Ønsker tilbud på boligforsikring + trafikkk forsikring bil,+ veteranbilforsikring.
    Areal = 107 m2. + bebygget kjeller 102 m2. 1 etg. 2.soverum + vf + stue + kjøkken + gang+ bad og vc. kjeller = 1 stk bod 1 matrom bad og vc. vaskerom 2 stk soverom + stue. Bygget 1978 Helrenovert 1 etg 2008 etter brann.
    Adr. 8432 Alsvåg: bruksnr: 24 G nr 81. Eier Kjell-O

    M V H Kjell-Olav

Legg igjen en kommentar