Boliglån – Søke Lån Til Bolig Generelt

Bolig Lån – Søk om Et Billig Boliglån hos RealFinans
Kvitt deg med dine dyre lån eller kredittkort ordninger for et billig bolig lån hos Realfinans. Dette vil du kunne spare mye lånte penger på, og vil da ha mer penger tilgjengelig i det daglige liv.

Lån til Eierbolig
Andelen som eier egen bolig har likevel ikke økt betraktelig mye blant alle grupper i Norge. For middelaldrende, eldre, og blant småbarnsfamilier har andelen som eier egen bolig steget gjennom de siste 16 årene. Selv om det med visse unntak av de eldre og alene boende, hvor andelen som eier egen bolig er blant middelaldrende og eldre på eller godt over gjennomsnittet som er 79 prosent.

Ikke overraskende blant de yngre, hos parforhold uten barn og enslige, var andelen som eide egen bolig vesentlig lavere. Den har heller ikke steget gjennom hele perioden. Blant de store gruppene av disse grupper økte andelen bolig eiere fram til 1987. Etter dette synes den å ha blitt redusert. De yngre aleneboende var eierandelen i 1995 om lag som i 1980. Det var uten tvil at for yngre par gikk eierandelen noe opp på begynnelsen av 1980-tallet, men har ikke steget etter 1983. Ser en bort fra unge enslige, eier likevel over halvparten av de yngre boligen sin.

Kilde: Statistisk sentralbyrås levekårsundersøkelser

Låne penger med fast eller variabel rente?
Man kan låne med fast eller variabel rente. Et eksempel på dette kan du nå få et bolig lån med en variabel rente på 6,55 % (dette er et eksempel) eller fast rente på 8,50% (sjekk dagens rente for å være sikker) og forfall på opp mot 30 år. Ditt lån tar utgangspunkt på et pantebrev i eiendommens friverdi. Dersom du har behov for å lære mer om hva et bolig lån vil koste deg måned etter måned, sjekk ut RealFinans sine sider ved å klikke under for å søke om et billig bolig lån.

Hvor mye kan jeg låne?
Du trenger ikke være totalkunde eller kunde fra før for å få boliglån fra RealFinans.
Trenger du mer luft i økonomien, kan det også ofte være mulig med et avdragsfritt lån. Du betaler med andre ord, bare renten for en periode på for eksempel. 5 eller 10 år.

Som boligeier kan du få en kontant lån uten sikkerhet. Kontant lånet har en kortere varighet og en høyere rente enn bolig lån – i bytte kreves ikke pant på eiendommen.

2 kommentarer om “Boliglån – Søke Lån Til Bolig Generelt”

  1. jeg ønsker boliglån har en leilighet til eventuel pant
    kan kontakte meg for rådgiving og fyll av søknad
    mvh Asam

  2. Hei. Har et ønske om å kjøpe meg eget hus.Men sliter med gammel inkassogjeld etter skilsmisse og barnefordeling. Har også tatt sykepleien og har studielån. Har fått fast 100 % stilling i kommune.

    Har snakket med husbanken kan få 388000 i toppfinansiering

Legg igjen en kommentar