Kan du få boliglån selv om den har en betalingsanmerkning: Ja, i dag, tilbyr flere og flere banker deg dette, det som tidligere ble betraktet umulig, på grunn av faren for utlån av penger til folk med dårlig kreditt, er nå igjen blitt mulig. Kunder med dårlig kreditt blir vanligvis klassifisert som høy risiko-kundene og til denne kunden tilbyr nå en rekke banker og kredittforetak såkalte særskilte lån.

Lån og boliglån til folk med dårlig kreditt og andre «kreditt svakhet» mennesker (vi forstår at en person med en betaling standard ikke automatisk kreditt er svake) blir mer utbredt i Norge. Men markedet er ikke så stort som i USA for eksempel, der om lag 20% av alle boliglån gjøres til kreditt svake mennesker.

I Norge er det et voksende marked. Det finnes flere banker og långivere til å gi boliglån til folk som ikke er akseptert av vanlige banker, for eksempel på grunn av betalingen standard. Disse banker og kredittforetak har ofte flere ansatte per lån kunde, og gjør i hvert lån program, en helt individuell vurdering av deres kredittverdighet. Ser på er en helhet, og ikke individuelle feil, som for eksempel en betaling standard. Det prøver i stedet å fokusere på fortiden til å betale for å se fremover. En betaling standard har vært i tre år, der det kan skje mye økonomisk!

For å kunne ta imot pant lån til kunder med lavere kreditt-historie er å ta mange av kan man regne med at bankene tar betalt en høyere rente enn mange andre banker. Dette er for å dekke den økte risikoen.

Søk av våre brukere:

  • lån for folk med betalingsanmerkninger
  • boliglån med betalingsanmerkning
  • huslån med betalingsanmerkning
  • huslån med betalingsanmerkninger
  • boliglån betalingsanmerkning
  • boliglån med betalingsanmerkninger