Boliglån Til Tross For Betalingsanmerkninger ?

Kan du få boliglån selv om den har en betalingsanmerkning: Ja, i dag, tilbyr flere og flere banker deg dette, det som tidligere ble betraktet umulig, på grunn av faren for utlån av penger til folk med dårlig kreditt, er nå igjen blitt mulig. Kunder med dårlig kreditt blir vanligvis klassifisert som høy risiko-kundene og til denne kunden tilbyr nå en rekke banker og kredittforetak såkalte særskilte lån.

Lån og boliglån til folk med dårlig kreditt og andre «kreditt svakhet» mennesker (vi forstår at en person med en betaling standard ikke automatisk kreditt er svake) blir mer utbredt i Norge. Men markedet er ikke så stort som i USA for eksempel, der om lag 20% av alle boliglån gjøres til kreditt svake mennesker.

I Norge er det et voksende marked. Det finnes flere banker og långivere til å gi boliglån til folk som ikke er akseptert av vanlige banker, for eksempel på grunn av betalingen standard. Disse banker og kredittforetak har ofte flere ansatte per lån kunde, og gjør i hvert lån program, en helt individuell vurdering av deres kredittverdighet. Ser på er en helhet, og ikke individuelle feil, som for eksempel en betaling standard. Det prøver i stedet å fokusere på fortiden til å betale for å se fremover. En betaling standard har vært i tre år, der det kan skje mye økonomisk!

For å kunne ta imot pant lån til kunder med lavere kreditt-historie er å ta mange av kan man regne med at bankene tar betalt en høyere rente enn mange andre banker. Dette er for å dekke den økte risikoen.

10 kommentarer om “Boliglån Til Tross For Betalingsanmerkninger ?”

 1. Hei vi trenger ( min samboer og jeg) et boliglån forå kunne betale ut den boligen iv «eier» med ca 400.000 kr . vi har begge hatt bet.anmk, pga skilsmisse og arbeidsløshet . Men hun er i dag i fast jobg (siste) , mens jeg fortsatt er arbeidsledig , men er pensjonist om max 2 år. boligen vi kjøpte for ca 370.000 nesten 4 år siden uten strøm , innlagt vann , uten toalett, og bad og kloakkanlegg. Alt dette er ferdigstilt av meg , men også med noe hjelp fra kommunen(miniresneanlegg) boligen er i dag taksert til min 1.000.000 kr og vi vil så gjern som familie ( 6 tilsammen komme ute av dette uføret- kan dere hjelpe?

 2. hei.har inkasso ca 140000 men jeg vil søke bolig lan og kredit får å betale inkasso gjeld.
  Hva kan jeg gjøre

 3. hei.har ganske stor inkasso på rundt 80.000 og har kjempe lyst til og komme meg ut av det og kjøpe leilighet til meg selv og mitt barn..alt jeg ønsker er og få et lån for og betale ut all gjeld og starte på nytt.er mye lettere og betale på et beløp enn mange..dette henger igjen fra når jeg var ung og dum og ønsker bare en 2 sjanse..er det noe mulighet eller håp for meg og komme meg ut av den krisa?

 4. Alle kan være uheldige å få en betalingsanmerkning.
  Hva for banker tilbyr boliglån til personer med betalingsanmerkning??

 5. hvem banker er det som vill eller kan gi huslån til de som har betalingannmerkninger

 6. Hei!

  Lurer på om det er mulig og få et boliglån med betalingsanmerkning?
  fast jobb i iss renhold som bedriftasisstent hvert ansatt i 30 år.

 7. Hei,

  har en del inkassosaker som jeg ønsker å gjøre opp..ka bank er det som låner til dei med betalingsannmerkninger?

 8. Hei hvilke muligheter har jeg til å låne , med betalingsannmerkning.
  Har sikkerhet i bolig ?

 9. Hei har en del inkassosaker. på rundt 200.000 kr. som jeg gjerne vil bli kvitt. og ha muligheten til og å få kjøpt meg en leilighet. få alt samlet. er fast jobb. har vært ansatt i 7 år i samme firma. hvem kan hjelpe meg i denne krisen. ønsker å ordne opp.

 10. Hei samboeren min og jeg sliter med gjeld og betalingsanmerkninger etter skilsmisse men ønsker og komme ut av dette. har mulighet for kjøp av bolig der vi får den til under takst pga det er i familie. Da kan vi få finansiert alt til et lån. Begge har fast inntekt på ca 800000tilsammen. Og vi er 7 i familien. Vi sliter veldig og er redd for at vi ikke får den muligheten igjen. Er det mulighet for og få hjelp. Har prøvd alle mulig måter for og komme oss på bena.

Legg igjen en kommentar