Boliglån Informasjon

Skal du søke boliglån? Her er informajon om boliglån som kan være nyttig å vite. Husk at vi i tillegg har mye annet informasjon her på nettsiden vår. Vi ser her litt på boliglån hos Skandiabanken (Skal du ha oppdatert informasjon om deres tilbud, går du inn til deres nettside).

For å få innvilget boliglån hos Skandiabanken, og dra nytte av deres attraktive betingelser, ønsker vi de at du blir kunde i SkandiaBanken. Dette betyr at du åpner en Alt i Ett-konto å knytte et VISA-kort til kontoen din og ditt innskudd lønnsslipp, pensjon eller lignende til kontoen. Skandia's All in One-konto er en av de beste brukskonto. Låne deg mer enn én million kroner, vil vi også volum rabatt for hele lånet.

Du kan binde renten for 3 måneder, 1 år, 2 år, 3 år eller 5 år.
Ingen kostnader.

Hos oss unngår du å betale dyre design avgifter. Bruker du direktebelastning du trenger ikke engang betale varsel avgifter.
Lånesum

Vi gir lån til hus, feriehus og leiligheter. Du kan låne inntil 85 prosent av markedsverdi. Den minste lånebeløp er 100 000.

Lån

Ansvarlig lån er opptil 40 år. Du kan også få nåde under 5 år.
Låne engasjement

Når du ser etter et nytt hjem søke om lån engasjement. Programmet kan du nettbank og vi vil gi deg øyeblikkelig svar på hvor mye vi kan tilby deg boliglån.
Påfør direkte til Internett Bank

Du søker om boliglån via nettbanken. Trenger du mer informasjon vil de komme tilbake så snart vi kan når vi har mottatt søknaden din.

Hvis du er en eksisterende kunde og ønsker å utvide boliglån søknaden må gjøres når du er logget på nettbanken.

Legg igjen en kommentar