Dette er Leasing – Er leasing billig?

Leasing av produksjon maskiner og anlegg er et 100% fleksibel finansiering. Når du leaser du unngå å knytte hovedstaden, og dermed likviditeten i maskiner. Dette betyr at et stort anlegg investeringen kan endres til en eksisterende operasjonelle kostnader.

Minimum

*
Maskinen er utleid, må ha en minimum verdi av NOK 25.000, – ekskl.moms
*
En lease vanligvis går mellom 3 og 8 år, men er avhengig av maskiner og plantearter
*
Du kan velge mellom en fast eller variabel lease betaling.

Etableringen koster vanligvis begrenset. Kontakt ditt lokale banksenter og høre mer om hva de kan tilby nå.

Full bruk og disponering av maskiner og anlegg
Full bruk overføres til selskapet. For bruk betalt en lease avgift, som er en egenandel operasjonelle kostnader for bedriften. Innen landbruket leasing av maskiner brukt stadig mer – se et eksempel på en leiekontrakt for jordbruk her.

Hva kan leases?

Maskiner og anlegg vanligvis leide maskiner og anlegg.
Leieavtaler tilbys både av nye investeringer og finansiering av eksisterende maskiner.
Rullende materiell

Lastebiler, varebiler og busser er i hovedsak finansiert gjennom leasing. Mange tilbyr utleie av lastebiler og varebiler til bedrifter i mange bransjer der det er viktig å velge riktig finansiering.
Bygg i konstruksjonen sektoren leasing brukes stadig siden leieavtalen har en stor fleksibilitet i erstatning.

Startinvesteringen
Ved startinvesteringen forhandler du vilkårene, pris og leveringstid med leverandøren. Deretter å avslutte lease avtale og informere leverandøren at utstyret leases via banken.

Selv om du allerede har investert i eiendeler, og disse er levert og i tjenesten kan deretter opprette en lease, et salg leaseback avtalen.
Sale leaseback betyr at eiendelen er solgt for banken. Deretter leases den tilbake for en avtalt periode. Den faktiske handel vil være basert på en nøyaktig vurdering av markedsprisen på det tidspunktet.

Legg igjen en kommentar