Eiendomsinvestering – Investering i eiendom

Eiendomsinvestering er noe som de som har mye penger gjerne holder på med.

Hvis du har fast eiendom kan være et godt supplement til andre faste investeringer. Investering i eiendom bør sees som en svært langsiktig investering. Selv om markedet kan svinge dramatisk, kan økningene i eiendomspriser og leienivåer i mange tilfeller, bli påvirket av inflasjonen – i hvert fall når det gjelder eiendommer med god beliggenhet.

Som privatperson er typisk fast eiendom gjennom en såkalt partnerskap. I et kommandittselskap, kan du delta med et begrenset personlig ansvar. Du har også muligheten til å bruke svekkelsen i kommandittselskapet som fradrag på din personlige eller selvangivelse.

Investering i eiendommer i Spania blir bare mer og mer populært med årene. Mange er fristet av fast eiendom på den spanske Costa del Sol.

Eiendom
i utlandet de siste årene blitt populære, for en håper å kombinere å kjøpe eiendom i utlandet, kan være en risikabel investering. Mange gylne løfter viser seg ofte ikke å holde i virkeligheten, og man bør derfor sitte veldig grundig inn i markedet før du signerer noe.

I tillegg til boligtilstand og plassering, bør du sette deg ned forsiktig inn i skattereglene. Reglene varierer mye fra land til land, og alltid krever en konkret vurdering. I mange tilfeller spesielle regler og ordninger som enten hever eller senker skatter avhengig av personlige eiendeler, din inntekt og pensjonering.

Her er noen av de landene som topper når danskene investerer i eiendom i utlandet: Spania, Frankrike, Tyrkia, Bulgaria, Sverige og byen Berlin i Tyskland. Hvis leie skal være tilfelle, bør feltet være primært attraktive for turister.

Legg igjen en kommentar