Facebook forsøkte å kjøpe Twitter

Facebook forsøkte å kjøpe micro-blogging service Twitter for 500 millioner amerikanske dollar. Forhandlinger brøt sammen for tre uker siden.

Den populære mikro-blogging service Twitter er tydeligvis i ferd med å bli solgt. Minst skal vi tro avisen Wall Street Journal, som nevner Microsoft, Google, Yahoo og Verizon blant selskapene som er interessert i Twitter.

Men det er Facebook-sjef Mark Zucker Berg, som har vært nærmest til å få hendene på Twitter. Facebook har forhandlet med Twitter inntil tre uker siden, da forhandlingene brøt sammen, ifølge avisen.

De to sidene som tilsynelatende ikke kunne bli enige om prisen på Twitter. Facebook har tilbudt 500 millioner amerikanske dollar i aksjer og kontanter, men Twitter-eierne har ikke vært fornøyd med dette tilbudet.

Beløpet er ikke helt ille, vurderer at Twitter til nå i stor grad har ingen inntekt. Men Twitter har seks millioner registrerte brukere – en vekst på 600 prosent. i ett år.

Blant investorene i Twitter er Amazon-sjef Jeff Bezos gjennom hans selskap bezo Ekspedisjoner og Netscape legende Marc Andre Essen, som også sitter i ansiktet Bøker styret.

Legg igjen en kommentar