Fått avslag på låne søknaden din?

Noen vil oppleve at de får avslag på sin låne søknad. Det betyr ikke at alt håp er ute for å få lån penger. Det kan være mange grunner til å få avslag, og dersom du får en begrunnelse for dette eller ikke, bør du sjekke din egen status når det gjelder kreditt historie.

Tips om kreditt ved avslag på låne søknad

Du kan søke på hos noen av de andre tilbyderne enn den du fikk avslag av fordi flere har ulike krav til søkere, ulike utlånspolitikk, etc..

Noen grunner for avslag kan være:

1. Vil du låne mer penger enn banken anslagene er rimelige. Noen ganger vil det være mulig å låne et mindre beløp enn hva du har brukt for første gang.

2. Feil i programmet. Sjekk at alle opplysninger er korrekte.

3. Du trenger ikke overholder lånet leverandørens minimumskrav. Sjekk om du gjør dette (for eksempel at du har riktig alder, inntekt, osv.).

4. Hvis du er registrert som dårlig betaler. De fleste lån leverandører ikke låne ut til folk som har havnet i betalingsanmerknings registeret.

5. Låne selskapene har skjerpet sin utlånspolitikk.

6. Lån tilbyderen fikk ikke nok sikkerhet for lånet ditt. Se bort i fra dette om du skal søke lån uten sikkerhet.

7. Du har allerede et lån fra utstederen. Noen lån selskapene ikke tillater at du låner mer penger før det første lånet er nedbetalt. Andre tillatelser som, for eksempel etter 6 måneder kan låne mer penger hvis du ikke har overholdt sin nedbetaling.

8. Du har for mye gjeld spredt ut over mange forskjellige lån tilbydere. Du kan ofte nyttig sette sammen dine lån i ett lån, og få bedre forhold. Se om lånet leverandøren samlelån før du søker.

9. Hvis du ikke engang er registrert som en dårlig betaler, er det kanskje en i familien din som er det. Dette kan resultere i et avslag.

Det er mange grunner til avslag, men det betyr ikke, derfor, at du ikke kan søke om andre lån og får dem gitt. Les låne leverandøren grunnleggende krav gjennom uten å kaste bort tiden din til å søke om lån der du ikke oppfyller disse kravene, siden de vil resultere i et avslag.

Legg igjen en kommentar