Du trenger penger til finansiering av bil, mc , båt eller campingvogn, hva må du vite?
Det er veldig enkelt å få til dette via våre nettsider gjennom linken til RealFinans til høyre. Vilkårene for båt og bil kan være litt forskjellig, men du får alltid et tilbud som du kan forholde deg til før du underskriver lånedokumentene.

Deretter skal du vite at finansiering av motorvogner vanligvis skjer ved at långiver tar pant i det du skal kjøpe. Hvis du har egenkapital på 35% eller mer vil du som regel oppnå noe bedre betingelser. Likevel er finansiering 100% av kjøpesum fullt mulig. 100% finansiering skjer enten ved at du får Innvilget hele kjøpesummen som ett lån, eller som en kombinasjon av 65% finansiering med pant og resten som usikret finansiering.

Dersom du skal du kjøpe bil til under ca. 350.000 anbefales det at du vurderer et lån uten sikkerhet da billigere biler oftere skifter eier ( husk salgspanten) og kanskje ikke lønner seg å kaskoforsikre.

Du får rask tilbakemelding på din søknad, hvis du sender søknad til RealFinans for eksempel. Til slutt: Hold deg oppdatert på markedet ! For det er alltid konkurransedyktige priser på finansiering av bil, mc og caravan.