Finansiering av Bil og Forsikringsselskapet

Finansiering bil fra forsikringsselskapet
Mange tar et lån eller finansiering når du går til kjøp av nye kjøretøy. Men aksepterer vi at det første tilbudet man ser, er det beste, kan vi lett kan komme til å betale høye renter og kostnader. Det er lurt å undersøke markedet.

Spør også om det er mulig for selskapet å spre en fordelaktig lån.

Legg også merke til at det vanligvis er en forespørsel fra bank eller finansiell institusjon som den nye bilen er forsikret skroget.

I tillegg er det vanligvis et depositum taker erklæringen, som sikrer at selskapet har utbetalt erstatning direkte til panthaveren etter en eventuell ulykke.

Ta også en del av risikoen
Enhver skade vil koste tid og penger på å behandle for et forsikringsselskap. Og med mindre skader, vil den totale prisen for forsikringsselskapet være så store at de ikke sammenligne gunstig med et beløp utbetalt i kompensasjon. Derfor har mange bedrifter sine kunder muligheten til å spare penger på forsikringen, selv om du anta at en del av risikoen.

Det er en fordel hvis forsikringsselskapet gir deg muligheten til å bestemme selv graden av risiko. Velg en aldri egenandel, som er så høy at skader kan velte økonomien.

Når skaden er skjedd
Er det en kollega er involvert i en trafikk ulykke, er det viktig alltid å ha tatt notat av hans navn, forsikring nummer og eventuelt registrering av bilen. Deretter kontakte ditt eget forsikringsselskap så snart som mulig.

Ring eventuelt til selskapets 24-timers service dersom du trenger råd straks.

Er den eneste bilen som er skadet, ditt bilverksted for å få vurdert hvor mye skadene vil koste å reparere og om det lønner seg å varsle saken til selskapet. Fastslå om forsikringsselskapet gir et anslag over hva skaden har kostet – og hvor mye forsikringen er økende.

Når en personskade å bli lege fastslå omfanget av skaden, men det kan ofte ta tid å bestemme mengden av noen, permanent skade, så det kan bli utbetalt erstatning. Ved tyveri må du kontakte politiet. Er bilen stjålet, også rapportert saken til forsikringsselskapet har forsikret den. I tilfelle av tyveri av ting, for eksempel, har vært i en bil, rapporteres saken til selskapet, som har sin familie forsikring.

Legg igjen en kommentar