Flytte hjemmefra? Tips dersom du skal flytte fra ditt hjem

For mange er det forbundet med glede og spenning å flytte hjemmefra. Og når ut til boliger og ser for sitt nye hjem, kan det nesten bli litt for spennende …

Leiligheter er likevel en mangelvare over hele landet og spesielt i de større studie byene.

Derfor har flere og flere foreldre begynt å kjøpe leiligheter til sine barn som foreldrekjøp. Dette betyr at foreldre kjøper en leilighet og deretter leier den ut til barna. Med mange nye kreditten er på markedet, kan du ofte finne en rimelig løsning, som ikke er for dyre enten av deg eller dine foreldre. Som leietaker kan du søke etter boliger, selv om det er foreldre, eier av bolig.

Hvis du og dine foreldre vurderer foreldrekjøp, bør du ta hensyn til lovgivningen på realkreditinstitutternes boliglån, beskatning av leieinntekter, og jeg må vurdere valg av skatt leiefastsettelse med mer.

Banken kan hjelpe deg med råd om økonomiske betingelser, før du bestemmer deg for å kjøpe en leilighet.

Har foreldrene dine, i tillegg til bolig, også for å gi deg en økonomisk styrke i det daglige, bør det ikke være som en direkte leie, men for eksempel gjennom en gave. Foreldre og besteforeldre har mulighet til å foreta en årlig gave, uten å måtte betale skatt.

Sørg for å få en Ungdomsforsikring, slik at du er forsikret, hvis ulykken har skjedd.

Legg igjen en kommentar