Forbrukslån uten sikkerhet – Oppdag hvordan du kan bruke det til å realisere drømmene dine!

Forbrukslån uten sikkerhet bruker du til hva du selv vil. De fleste innvilgede forbrukslån ligger mellom 11,9% nom til 17,9% nom. Bruk en lånekalkulator og regn deg frem til beløp og låne periode som er tilpasset din økonomi. Det er enkelt å komme i gang med en lånesøknad for forbrukslån.
Nå kan du få forbrukslån uten sikkerhet fra kr. 30.000 – 250.000,- med nominell rente fra 9,9 % p.a.

Forbrukslån uten sikkerhet er perfekt for deg som skal pusse opp, kjøpe møbler eller bare trenger å låne litt ekstra penger. Dette eksempelet vil du kunne finne hos for eksempel Ge Money Bank og de kan tilby deg forbruksfinansiering fra kr. 30.000 – 250.000,- uten krav til sikkerhet, så fremt du ikke er registrert med noen betalingsanmerkninger og har en fast inntekt på minst kr. 150.000,-.

Et annet eksempel på hvor du kan få forbrukslån uten sikkerhet er hos RealFinans eller BB Finans. BB Finans tilbyr forbrukslån uten sikkerhet, pengene settes direkte inn på din konto og du kan bruke pengene til hva du ønsker. BB Finans tilbyr også billån og boliglån til en gunstig rente. BB Finans ASA er en finansinstitusjon underlagt Finansinstitusjonsloven. Selskapet har over 25 års erfaring i betjening av lånekunder.

Den effektive renten vil variere avhengig av lånets størrelse og tilbakebetalingstid.

Husk at alle tilbud på forbrukslån er uforpliktende og lånet kan brukes til hva du selv ønsker uten at noen legger seg opp i det. Søk lån uten pant idag!

En kommentar om “Forbrukslån uten sikkerhet – Oppdag hvordan du kan bruke det til å realisere drømmene dine!”

  1. Trenger et forbrukslån på 60000 for refinansiering og oppussing.

Legg igjen en kommentar