Fordeler med flere kredittkort

Alle som reiser mye vet hvor lurt det er å ha flere enn bare ett kredittkort med seg, men det gjelder også hvis man bare oppholder seg i Norge. Dette fordi forskjellige kredittkort har også forskjellige fordeler. Med la oss snakke litt mer om kort på reiser: Det er mye vi skal huske på når vi skal ut på ferie.
Solkrem, badetøy – og i disse dagene regntøy – blir lagt frem til ferien. Det har de fleste helt styr på. Men ikke alle husker å sjekke status på kredittkort og valuta, før de står med det ene beinet i flyen med retning sørpå. Og det kan være en dyr fornøyelse ikke å ha sjekker på penger og forsikringer. Så her er et par gode råd.
Det er en riktig god ide å ha kredittkort med på ferien og helst to-tre forskjellige slags. Det er forskjell på hvor meget det koster å heve penger på kortene i utlandet. Derfor er det smart å ha flere kort, så du kan bruke kortene, hvor det er billigst, eller hvor du får meget for pengene i form av forsikringsdekning.
Dessuten har det den fordelen, at hvis det ene kort blir stjålet eller av en eller annen tomt ikke kan brukes, så kan du hive et annen kort fram og forsætte ferien uten bøjle. Derfor er det også en god ide å oppbevare kortene separat under turen.

Legg igjen en kommentar