Fordeler Med Lån og Forbrukslån

Hvis du bare trenger et lite beløp til en hyggelig restaurantmiddag, og eller bare har behov for et lite forskudd på lønnen, så kan mikrolån eller andre smålån være løsningen på raske penger. Bankene vil avvise deg på slike lån, fordi de heller vil låne deg penger på beløp over 10-15.000, som er kostbart å administrere.
Forbrukslån

Bankene er veldig smarte, fordi når og hvis du velger å bruke for eksempel et forbrukslån i hos banken, vil de vanligvis anbefale deg kreditt – og ofte med høyere terskel. «For sikkerhets skyld”, mens du blir fortalt at hvis du kombinerer lånet med de lønnskonto så reduseres renteutgiften, mens du har en sikkerhet på lånet. Høres veldig smart ut ikkesant? Det er ikke så lurt… For da vil du betale et gebyr for hele beløpsgrensen, og dermed tjener banken faktisk penger på en kredittten. Hvis en bank kan få noen få hundre kunder hver 20.000 i ekstra kreditt de ikke bruker, er det liten 4 millioner eller mer for å laste ned gebyr på uten banken trenger å gjøre noe for det.

Derfor må vi alltid lese det med liten tekst. Faktisk er det tilrådelig å ha sine spørsmål før et slikt møte med banken, slik at du kan. motta e-post svare med vedlegg av forholdene. Hvis du ikke kan se gjennom alt, har du sannsynligvis en venn eller et familiemedlem som kan hjelpe deg. Det kan spare deg mye penger og stress senere.

Begå aldri den feil å tro at du har en lokal venn i banken din. Han eller hun er ansatt i banken for å tjene penger til banken. Bankfusjoner og feilaktige råd, det er mange av opp gjennom historien, og det er bare en til å betale for feil, og det er kunden. Det må være svært omfattende argumenter og bevis til før banken vil alltid være dømt til å betale for de skader som har skjedd dersom du får feil råd. De fleste vil gi opp på grunn av pris og dermed gi næring til prinsippet om at «trolig ikke er verdt …

På den annen side, kan du helt unngå å komme under press ved å lytte til gode råd, og velger de lån som passer din økonomi når du nødt til å låne til forbruk eller en liten og rask smålån av typen mikrolån. Det er ikke engang sikker på at du virkelig trenger en mindre forbrukslån, men faktisk ville ha mer kontroll, med en ekte, og større, forbruker kreditt. Deretter kan du stabilisere ting, for eksempel. i et budsjett.

Legg igjen en kommentar