Forsikring og hvordan spare penger på forsikringer

Forsikring Guide

Har du den riktige forsikring, eller du kan spare penger ved å bytte forsikringer? Lær hva forsikringen egentlig er, og hvordan unngå de kostbare fallgruvene.

For mange folk bruker for mye penger på dyr og unødvendig forsikring. Forsikringsbransjen tjener betydelig med penger fra nordmenns dårlige valg.

Forsikring er gambling

Lær dette svært grunnleggende prinsipp: Hvis du vil kjøpe en forsikring er omtrent det samme som å kjøpe et lotteri lodd. Hvis en bestemt hendelse inntreffer, får du en sum penger, enten det handler om sjansen for at huset ditt brenner ned.

Prisen på forsikringen er som prisen på en masse kuponger, beregnet ut fra en viss prosentandel skal gå til betaling av premier, og resten til seg selv.

Når vi forstår dette, vil du forstå også som statistisk, er det ikke lønner seg å kjøpe forsikring.

Når det fortsatt har noen forsikring du bør kjøpe er, som du kan komme på noen situasjoner der du står med en stor regning, for eksempel ett hus brenner ned eller du har skylden for en ulykke hvor du har en forpliktelse til å yte kompensasjon.

Hvilke forsikringer bør vi ha?

Generelt skal man ikke kjøpe noe annet enn en ulykke og en forsikringspolise. Hvis du har eierskap, er normalt plikt til å ha den forsikrede, og hvis du har en bil, bør du ha en bil. Det var det!

Du kan se disse tingene som en lotto spillet i negativ forstand, hvor mennesker blir tvunget til å være med. Dersom ulykken har skjedd, og vi «seier» forpliktelsen til å betale million erstatning, kunne det ødelegge livet ditt hvis du ikke er forsikret. Her er noen få hundre dollar i året godt brukt.

Hvilken forsikring bør man holde deg unna?

Ja, det er så bredt resten. Siden det er mange som kjøper unødvendig forsikringer, jeg vil nevne noen av de typiske fallgruvene:

Ekstra forsikringer. Hvis du kjøper nye datamaskin, Tv-er, sengetøy eller lignende, er det standard til selgeren spør om du vil ha den forsikret. Være svært kontant å si nei takk – de kan være veldig aggressive. Slike forsikringer er både unødvendige og er ofte fryktelig dyrt. Vi er bra dekket av en forsikring, og den generelle forbrukerrettigheter.

Avbestillingsforsikring når du reiser. Det er sannsynlig at hvis du har booket en tur og så vil det være umulig å komme unna, men lære å leve med risiko og lagre som penger. Skulle du være misfornøyd, trenger du ikke plutselig en ekstra kostnad, som du nettopp tapte en ferie. Vanligvis en forsikring overflødig, og det er bare en ekstra fridag utgifter som du ikke får noe ut.
En tommelfingerregel er at du ikke bør kjøpe forsikring hvis du ikke er avhengig av eller blir tvunget til å erstatte produktet, for eksempel, trenger du ikke kjøpe en ny reise hvis du avbryter, eller hvis du kan kjøpe et nytt produkt uten kommer i økonomiske problemer, hvis det digitale kameraet ville bryte, slik at du bare kjøpe et nytt trygt som er både billigere og bedre.
Finn den billigste forsikringen

Det er mange som tror de får rabatt hvis de samler sine forsikringer i samme selskap, men i virkeligheten ser det ut til at vi blir ofte tvunget til å kjøpe et enkelt dyr eller unødvendig forsikring for å få rabatt. Undersøke hvorfor den ikke betale for å spres over flere selskaper.

Legg igjen en kommentar