Forsikring – Beskyttelse til alle mulige områder

Forsikring er en virksomhet eller et yrke, som kan kjøpe sikkerhet eller beskyttelse av alle mulige områder.

Vi kan forsikre våre liv, helse, eiendom, møbler, bil og mye annet. Det er nesten ingen grenser for objekter som kan forsikres for en pris eller forsikringspremie.

Forsikringsselskapene holder detaljert statistikk om hendelser knyttet til deres virksomhet. En som jobber med forsikringer er i stand til å beregne risiko for en hendelse, som kan beregnes en premie. Noen ganger, men det kan gå galt for et forsikringsselskap, hvis været og vinden er for det. I så fall en forsikring fra andre selskaper i form av reassuranse.

I tilfelle av naturkatastrofer kan ikke håndtere reassuranse påstår, hvorfor slike katastrofer ofte utelatt i politikken. Som en siste utvei, kan staten ta over forpliktelsene, et eksempel på dette er i tilfelle av stormer.

Det kan anes en kobling mellom forsikring og gambling eller veddemålet, som også kan føre til at tiltalte av forsikringssvindel.

Forsikring har eksistert i mange år i antikkens Hellas og Roma. I nyere tid, Benjamin Franklin kjent for å popularisere forsikring brannskade i USA. Senere staten overtok mange forpliktelser i form av velferd betalinger og obligatorisk forsikring. Dette har ført til konstant slåss mellom privat og offentlig sektor.

Området er ofte anklaget for å være forvirrende og ikke-sammenlignbare – setningen: Har du lest den lille skrive ut? Uoversiktlighet på grunn av det faktum at forsikringen vil være i klar juridisk språk. Dette Paradoksalt at den vanlige kunde (forsikrede) forsikring ofte oppfattes som rent vrøvl. Forbrukerrådets område er et forsøk på å rette opp dette, ettersom man her for å sammenligne de mest populære forsikring på en enkel og ryddig måte.

Forsikringsteori

Forsikring selskapene tjene penger ved å ta på andres risiko. Dette gjør de ved hjelp av de store talls lov, således at risikoen er mindre en individuell forsikret risiko. Skadeforsikringsmarkedet er imidlertid i Fastsetting av premiene for de to avgjørende spørsmål er involvert i de to sentrale begreper i forsikringsteori.

Legg igjen en kommentar