Fremtidens Frynsegoder på Jobben

Glem ting som fri telefon, bredbånd og bærbar datamaskin. Fremtidens frynsegoder vil bestå av at jobben gjør alt det du har drømt om. Dette er noe av det som skal komme:

1: Selskapet vasker klærne dine

Hvis du har et spesielt travelt liv, kan det være vanskelig å oppnå den daglige aktiviteter. Du er derfor ditt vaskeri med selskapet hvor du levere den i morgen. Når du går hjem om kvelden, kan du nå få klærne vasket. Du kan også få klærne renset, hvis du ønsker det.

2: Middag for hele familien

Som forelder i en familie med barn kan være vanskelig å få tid til å handle sammen med sin karriere. Derfor selskapet for å sikre at du og din familie likevel ikke har tilstrekkelig mat. Du tar simpelthen måltid hjem fra jobben i tilberedt form. Og sannelig er det sunn mat, som følge dietten råd – eller organisk, hvis du ønsker det.

3: Få bilen reparert

Og så er den over til å understreke hjem fra jobben for å nå mekaniker. Dessuten store selskaper har koblet et verksted og mekanikere som kan reparere bilen i ditt arbeid.

4: Frihet til å handle i

Dessuten, du trenger ikke gå i nettet. På arbeidsplassen intranett, kan du eksternt bestille produktene du trenger. Dagen etter, når virkedag kjører ut varene leveres til deg slik at du kan bare kaste dem tilbake inn i bilen og kjøre hjem med alle varene. Uten å ha rørt en finger.

5: Frisører på jobben

Du kan også være avkuttet på jobb, fordi de store selskapene vil installere en frisør eller mer, avhengig av størrelsen på virksomheten.

6: Gave tilbud

I fremtiden trenger du heller ikke tenke på å få gjort unna julehandelen i tide. En gave tjeneste der en konsulent hjelper den ansatte å få kjøpt gaver. Hun kan også hjelpe deg å finne den rette gaven for din utvalgte partner hvis du er for opptatt til det.

7: Få transporteres til jobben

Den enorme presset på infrastrukturen her hjemme, og særlig i Oslo, vil få noen bedrifter til å lage sine egne transportmidler. Selskapene vet at transport er et problem for mange mennesker. Her kan du starte ved å jobbe med trådløs tilgang.

8: Dag-omsorgstjenester

I mange bedrifter er allerede knyttet til barnehager. Og det blir enda mer vanlig for bedrifter å tilby foreldre, til omsorg for sine barn. Barnehagene tjenester vil bli enda flere enn nå blitt besatt med ekstra gode lærere, slik at foreldre føler seg komfortabel med at barn ikke er svekket på grunn av foreldrenes overtid.

9: Doktor i selskapet

Fem år siden, var det lov til å ta ut privat helseforsikring. Utviklingen akselereres når selskapene begynner å knytte legene til sine ansatte. Du trenger ikke ta seg fri fra jobben for å gå til legen. Hvis du er overvektig, vil den også bli ganske vanlig at selskapet tilbyr deg et opphold slank eller tynn prosessen.

Legg igjen en kommentar