Golf 6 Serien Er En Fantastisk Bil Nyhet

Den nye Golf 6 har oppnådd en fantastisk resultat av den nyeste krasj-tester.

Virkelig var en Euro NCAP-testen, i særdeleshet, Den nye Golf 6 planlagt for utgivelse i november, men ADAC, som styrer den tekniske siden av testen, er på grunn av bilens betydning i det tyske markedet blitt tillatt av Euro NCAP til å sette resultatet i forbindelse med en stor test.

«Som du ville forvente den nye Golf kommet godt. Det fikk seks tidligere testet konkurrenter med avrundede tall 36 av 37 mulige poeng, sier Leif Nielsen, FDM representant i Euro NCAP-samarbeidet.

Dette er bare overgått av Nissan Quashqais hele 37 poeng.

«Golf har tidligere hatt problemer i benområdet av disse krasjtester, men VW har nå eliminert med installasjonen av kne airbags. I test av sikkerhet for barn nådd Gulf 6 fire av fem mulige stjerner, men hadde også noen kritiske ord på veien, sier Leif Nielsen.

Fotgjenger test utført Golf 6 med showpiece med fire stjerner av fire mulige.
Det har bare Citroën C6 oppnådd.

De resterende bilene i den siste Euro NCAP-test, til å bli offentliggjort i slutten av november, er: Alfa Romeo Mito, Dacia Sandero, Ford Ranger, Ford Fiesta, Ford Ka, Honda Accord, Opel Insignia, Peugeot 308 CC, Renault Mégane og Volvo Xc 60th

Ford Ka Euro NCAP-testet på FDM forespørsel, ifølge FDM representant i Euro NCAP-samarbeid, Leif Nielsen, som et eksempel på en viktig småbil – en klasse der en sikker utførelse er av største betydning på grunn av den lille bilens vekt og størrelse mindreverdighetskompleks.

Legg igjen en kommentar