Google Chrome Nettleseren

Google Chrome, en ny åpen kildekode-nettleser, laget for å gi brukerne en bedre online opplevelse. Den nye Google Chrome-leseren er tilgjengelig i over 43 språk. Google Chrome er en ny måte å få lesere på, som er basert på enkelhet og styrken som brukerne nå forventer fra deres Google-tjenester.

I de tidlige Internett dager besto hovedsakelig sider med tekst, men i dag er Internett blitt en kraftfull plattform som gjør det mulig for brukere å arbeide sammen med venner og kolleger via e-post og andre web-applikasjoner, redigere dokumenter, se videoer, lytt til musikk, har Internett-banktjenester og mye mer. Google Chrome-bygget for vår tid, Internett, og morgendagens programmer.

«Vi ser nettleseren som et vindu til Internett – det er et verktøy som gjør bruk til å samhandle med nettsider og programmer de bryr seg om, og det er viktig at vi ikke sette oss i veien for opplevelsen, sier Sundar Pichai , Google-produkt manager. «Som den klassiske Google-hjemmeside, har Google Chrome et enkelt brukergrensesnitt med et avansert kjerne som er egnet for det moderne Internett.»

Brukernes web erfaring må bli bedre
Google Chrome er utformet for å gjøre det enklere for brukerne å søke og navigere på Internett for innholdet de leter etter

– En kombinert søk og adressefelt raskt fører brukeren til ønsket web-side – ofte ganske enkelt ved å skrive noen få tegn.

– Når en bruker åpner en ny side i Google Chrome, vises en side med øyeblikksbilder av brukeren mest besøkte nettstedene, tidligere søk og bokmerker som gjør det enklere å surfe på Internett.

– Google Chrome er konstruert for å gi en sømløs online opplevelse. Chrome-kjernen inneholder et multiplattform som sørger for økt stabilitet og sikkerhet.

– Hver av nettleseren kategoriene fungere som en egen prosess. Hvis en side på en fane krasjer eller forårsaker et problem, og deretter kjøre de andre kategoriene stabil utenfor påvirkninger, og vi kan fortsette å arbeide uten å måtte starte Google Chrome.

Google har også utviklet et nytt JavaScript-motor, V8, som ikke bare gi impulser til dagens Web-applikasjoner, men også tillater bruk av en ny klasse webprogrammer som ikke ville være i stand til å kjøre på dagens populære nettlesere.

Utvikling av nye lesere gjennom åpne samarbeid
«Selv opplever vi Chrome som en grunnleggende endring i måten folk tenker på nettlesere, vi innså at vi ikke hadde vært i stand til å utvikle Google Chrome alene, sier Linus Upson, Googles tekniske sjef. «Google Chrome har blitt utviklet basert på andre prosjekter med åpen kildekode. Og disse har bidratt på en ny måte for leseren teknologi, og fremmet konkurranse og innovasjon.»

For ytterligere å fremme åpenhet på Internett lanseringen av Google Chrome som et prosjekt med åpen kildekode. Intensjonen er at Google vil bidra til å forbedre fremtidige nettlesere ved å frigjøre den underliggende Google Chrome-teknologi til andre, mens Google for å videreutvikle flere funksjoner for å Chrome.

Legg igjen en kommentar