Har du billigste reiseforsikring?

Reiseforsikring er noe alle bør huske å ha. Vi hjelper deg her med tips til billig reiseforsikring. Det er noe man ikke må gå uten, spesielt hvis man reiser mye. Heldigvis har mange kredittkort i dag inkludert reiseforsikring. Når du skal ut på reise kan du ganske enkelt betale med kredittkortet ditt. Det fine med dette og reiseforsikring er at det gir deg fordeler som avbestillingsforsikring, ulykkesforsikring med mer. Reiseforsikringen kan også gi deg kompensasjon for forsinket fly eller tapt bagasje, en såkalt forsinkelsesforsikring. Dette har en tendens til å gjelde alle debet- og kredittkort tilknyttet Visa eller Mastercard.

Dette er en del av vilkårene.
– Avbestilling
– Forsinkelse forsikring
– Uhell
– Egenandel boligforsikring og bilforsikring

Her er en liste som ofte ikke er dekket av slik type forsikring:
– Medisinske utgifter, ran, overfall, eller rettshjelp
– Tyveri av eller skade på eiendom

Denne typen forsikringen er underlagt:
– Turen er betalt med kortet på reisebyrå
– Betaling av giro eller online betaling fra kontoen kortet er tilknyttet
– Du betaler minst halvparten av reisen med kortet
– Turen vil koste minst 1000 eksklusive skatter og avgifter.
Når du betaler med debetkort eller kredittkort må alltid brukes for å oppnå denne forsikringen.

Reiseforsikringen gjelder for kortholdere og deres familie dvs. ektefelle eller registrert partner og barn under 23 fortsatt bor hjemme. Dette gjelder uavhengig av om de reiser sammen med kortinnehaver eller på egen hånd. Forsikringen dekker også eventuelle barnebarn.

Avbestillingsbeskyttelsen gjelder når du betaler minst halvparten av turen med kredittkort. Skulle du være uheldig, kan du altså med en slik ordning få pengene tilbake på ditt kjøp.

Hva er så den billigste reiseforsikringen du kan få akkurat nå?

Vi anbefaler deg å se på prisene til Gouda Super og TravelGuard reiseforsikring, da disse har kommet frem som de aller billigste alternativene i tester.

Legg igjen en kommentar