Hvor Raskt Kan Jeg Få Lån?

Lurer du på hvor raskt du kan få lån og når pengene står på konto etter at du har søkt?

Har du bestemt deg for å søke om et forbrukslån, kan du gjøre det raskt over internett. Pengene kan faktisk være på kontoen din bare få virkedager etter at søknaden er sendt inn, i noen tilfeller enda raskere. To faktorer spiller inn om du ønsker å få et forbrukslån raskt. Den første er behandlingstiden banken bruker på din søknad. Noen banker har automatisk behandling av søkanden din, noe som gir deg svar på minuttet, mens noen banker kan bruke fra noen timer til flere dager på å gi deg et svar.

Sist nevnte banker har som regel saksbehandlere som sitter å går gjennom søknader manuelt, som man kan forstå hvorfor de bruker litt ekstra tid. Ønsker du utlukkende å få svar så raskt som mulig, bør du velge en bank med automatisk behandling. Sjekk dette med banken før du søker. Utbetalingstiden er den andre faktoren som spiller inn. Denne tiden kan variere veldig fra bank til bank. Noen kan utbetale lånet til deg på dagen, mens andre kan bruke opp til en uke. Dette bør du også sjekke på forhånd om du vil ha lånet overført raskest mulig.

Vil du ha forbrukslånet raskest mulig, er det nok lurest å søke om dette på internett via en elektronisk søknad. Du kan søke når og hvor du vil, til og med fra godstolen en lørdagskveld hvis du vil det. Da slipper du å avtale møte med banken, vente flere dager, sitte i et langtekkelig møte og så vente enda flere dager før de får overført lånet til deg. Søker du på internett får du som regel svar ganske raskt, enten via telefon eller e-post.

Du bør også sjekke på forhånd om banken gir deg mulighet til å signere gjeldsbrevet digitalt med Bank-ID. Dette sparer deg for mange dagers venting, siden alternativet er at banken sender det i posten. En ypperlig løsning for deg som trenger penger raskt!

Er det en mindre sum, f.eks under 10 000 kr, du ønsker å låne, kan SMS-lån også være et alternativ. Det er raskt og foregår rett og slett via SMS. Eneste ulempen med disse smålånene er at renten ofte er litt høyere enn på større lån. Så lenge du er klar over dette, så er ikke SMS-lån noe problem.

Alle kan trenge penger raskt i ny og ne. Plutselig dukker det opp en stor regning man hadde helt glemt av eller ikke sett komme i det hele tatt. Da kan et raskt forbrukslån være løsningen, mest for at du skal unngå å få inkassosaker eller betalingsanmerkninger på deg. Men du bør uansett tenke deg godt om før du tar opp et lån. Har du fast inntekt?

Har du nok disponibelt hver måned til at du klarer å betjene et lån? Svarer du ja til disse, skal det ikke være noe problem. Og du bør sammenligne flere lånetilbud fra forskjellige banker, slik at du kan ta det smarteste valget. Selv om renten utgjør en forskjell på 1% på to forskjellige lån, kan det spare deg store mengder penger.

Legg igjen en kommentar