Hvordan blir man gjeldfri?

For mange er det et mål på lengre sikt å bli helt gjeldfri ved å trappe ned på opptak av forbrukslån og andre diverse lån, og i stedet spare penger i banken. For å bli gjeldfri, anbefales det at du finner den billigste måten å betale din gjeld tilbake på. Deretter bør du finne et nivå som du kan klare å tilbakebetale med jevne mellomrom, og likevel klare deg økonomisk. Til slutt må vi lære å vente å kjøpe til vi faktisk har penger. Det er enkelt og det er meget mulig for folk flest å bli gjeldfri og derfor stå mer fritt.

Billige lån – en nyhet

Som noe nytt på det norske markedet for forbrukslån, har det kommet en rekke billige lån å velge mellom. Mange av dem finnes på internett for å utvikle og tilby billige lån uten bruk av bankene. Disse lånene er gjort gjennom en type aksjemarkedet for lån, som bringer private långivere i forbindelse med private låntakere. Et godt et eksempel på slike lån er Realfinans, og også Folkia. De tilbyr billige lån ved det å flytte bankenes del. Spørsmål som kan dukke opp er det hva skal lånet brukes til, har personen lånt gjennom systemet tidligere, og har han eller hun betalt sine terminer tilbake til rett tid? Vær forberedt på at dette sjekkes når du tar opp lån. Selv om det finnes mange gode tilbud om dagen vil vi selvsagt anbefale at du fremdeles ser tydelig på låneavtalen, men også at du ser på den med kritiske øyne, siden det er en veldig ny type lån.

Mobillån og SMS-lån – hva bør du velge

Også ny på markedet for lån i Norge er SMS-lån eller Mobillån, som er en låne type, som sender en SMS og deretter i løpet av få minutter låner du vanligvis mellom 500 kr og 2000 kr. Lånene er vanligvis kort sikt. Du betaler dem tilbake i løpet av 14 dager eller en måned for eksempel. Spørsmålet er om det er en god idé å velge disse SMS-lån. Det er det ikke. Prisen for denne type forbrukslån er for høy. Styr unna sms-lån er vårt gode råd.

Legg igjen en kommentar