Hvordan hjernen din kan ødelegge gode avkastninger på investeringer

I de siste månedene har mange investorer fått store følelsesmessige dilemmaer. Men vær forsiktig, du kan ikke stole på instinktene dine, hvis du vil være sikker på at høy avkastning i fremtiden.

Aksjonærer som har mistet Suksessen i de siste ukene, og det er vanskelig for eiendommen. Men enda vanskeligere er det for ditt følelsesliv, det har absolutt godt og grundig i deg.

Spørsmål som «Må jeg selge alt?», «Bør jeg kjøpe nå?», «Er bundet oppnådd?», Har blights alle seriøse investorer.

Problemet er at du ikke kan stole på dine følelser. Den eneste veien ut av den dårlige returnerer ikke hører til følelser, men å tenke superrasjonelle.

Her er fire måter hjernen din, kan ødelegge gode avkastninger i investeringene dine:

1. Ikke få panikk
Hjernen reagerer instinktivt på fare for rømning. Ikke få panikk. Tenk på at risikoen ved å investere i aksjer ble faktisk høyere, ettersom de toppet seg, enn nå som de har falt betraktelig. Vi ønsker å kjøpe på bunn og selge på topp.

Problemet er at vi ikke ser hjørnene. Derfor er det bare én vei ut. Kjenn deg selv, din risiko og investeringen din. Hvis du har den rette strategien, og ingenting er endret, så du bør bare gjøre justeringer i porteføljen din, og ikke hoppe på den plutselige innfall og selge eller kjøpe en ny måte.

2. Aldri gi opp
Du har en tendens til å undervurdere risikoen for ikke å være investert i aksjer. Og ja – det er vanskelig når C20-indekst falle 10 prosent på én dag, og du ser pengene forsvinne i luften, men du kan ikke timer med kjøpet ditt riktig, så hvis du hopper ut, og du mister den dagen da C20 indeksen stiger 10 prosent.

Investere i de fundamentale forhold i økonomien. Fire år siden, ble Vekst aksjer rett sted å investere. I dag må du investere i defensive aksjer og inn i verdi aksjer. Det er nå viktig å minimere risikoen nedover, men å fange noen raketter rangere blant utallige, elendig aksjer. Være sikker på alltid å spre dine investeringer på minst 10 ulike bestander fra ulike sektorer og obligasjoner.

4. Opplevd risiko er vanskeligere enn du trodde
Du har sikkert blitt spurt av din rådgiver:? Kan du tåle at aksjene faller 20 prosent. Du svarte lykkelig, ja, fordi du visste at det ville også føre til en gevinst på 20 prosent. Men det er langt mer smertefull for hjernen din til å akseptere et tap på 20 prosent, enn det er å godta en gevinst på 20 prosent. Tapet var en ulykke, mens gevinsten var dyktighet! Du opplever risiko asymmetrisk, og dette er din hjerne arrangert, kan du ikke gjøre noe med.

Eksempel: Du vurderer med høy sannsynlighet for at aksjemarkedet i dag er langt mer risikabelt enn for et år siden. Faktum er at satsen på 50 prosent i år, faktisk betyr at risikoen er mindre og potensialet langt større enn i november 2007. Problemet er at du har så mange bitches at du er allergisk mot risiko. Det er nå mye mer sannsynlig at aksjemarkedet faller under 50 prosent neste år enn mer. Derfor er risikoen er nå lavere enn for et år siden.

Legg igjen en kommentar