Hvordan Spare Penger På Telefoni Utgifter?

Her lærer du hvordan du kan spare på telefoni slik at din neste telefonregning blir betydelig lavere enn den engang var. Nederst i denne artikkelen finner du en videoguide av god kvalitet som gjør det hele enklere å forstå. Vi håper du tar deg tid til å se denne!

IP-telefoni er navnet på teknologien som kan spare deg masse penger fremover. Dette er telefoni over et datanettverk basert på IP. IP-telefoni begynte å tiltrekke seg oppmerksomhet i Norge rundt 2007.

Teknikken har vært brukt i noen år, og inkluderer blitt brukt til å koble telefonsentraler via WAN, eller å tillate individuelle telefon tilgang til et sentralt telefonsentral.

En nylig programmet er å foreta telefonsamtaler mellom programvare på PC-er. Dette kalles ofte PC-telefoni eller Internett-telefoni, og kan suppleres med også å overføre et videosignal, så du får en video telefon.

VoIP teknologi kalt IP-telefoni, som i utgangspunktet er i ferd med å erstatte den tradisjonelle telefonsentral med utstyr som bruker IP over et datanettverk infrastruktur i stedet for en egen telefontjeneste infrastruktur.

De lave prisene er å skaffe folk til IP telefoni. Mange ganger det ikke er fast abonnement betaling og oppdaterte priser under faste priser. Dette gjelder spesielt for langdistanse samtaler. Ulempen med IP-telefoni er varierende kvalitet når Internett-trafikken ikke er alltid pålitelig nok for en samtale uten susing og andre problemer. Som et minimum anbefales det å ha en bredbåndstilkobling på 128 kbps kbit/128 men raskere vil gi et bedre intervju.

I serien ”Smart forbruker” ønsker vi å gi forbrukerne innsikt til å identifisere sitt eget behov, og hvilke tiltak som kan gjøres for å redusere sine faste og variable utgifter. Vi tar for oss 4 kategorier som folk ofte bruker unødvendig mye penger på – Telefoni, Forsikring, Økonomisk kjøring og Oppussing.

Legg igjen en kommentar