Innboforsikring – En komplett guide om innboforsikring

Innboforsikring er viktig å ha i orden før uhell oppstår når man minst venter det. Her kommer en komplett guide om alt du trenger å vite om innboforsikring og hva den dekker. Vi mener av at alle typer forsikring er innboforsikringen av det slaget du må ha, fordi den er med på å sikre alle eiendele dine i hjemmet.

Mer om innboforsikring det er verdt å vite:
Dette er en type forsikring som dekker alt av innbo og løsøre. Det er ikke en stor kostnad og er derfor viktig å skaffe seg. Det finnes også noen produkter som i tillegg dekker mer og omfatter litt andre områder. Det er med andre ord lurt å grundig gå igjennom hva din behov er og hvilke verdier du trenger å forsikre i hjemmet ditt. Innboforsikring er best tilpasset de som har leilighet eller leid bolig.

Det som er vanlig å oppgi når man oppretter denne forsikringen er en estimert sum som du mener er tilstrekkelig til å dekke et eventuelt tap av alt du eier. De fleste synes kanskje dette er vankskelig å beregne dette og det er ganske vanlig å vurdere verdien lavere enn det som faktisk er nærmere realiteten. Ofte eier man mer enn man tror! Likevel skjønner du sikkert at deso høyere verdiene blir, desto mer vil premien øke når man estimerer dette.

Vurder om du har behov for ekstra dekning for dyrere ting som PC, dyre sykler, flat-skjermer, evt. annet og undersøk hvordan disse dekkes av de ulike forsikringsaktørene.
Denne guiden er en del av «Smart forbruker» serien:

Vi har mange andre artikler og informasjon om forsikring og innboforsikring dersom du vil lese mer om dette, men vi anbefaler deg først å ta en skikk på videon over fra «Smart Forbruker».

Legg igjen en kommentar