Investering i eiendom

Investering i eiendom kan være noe av det lureste du gjør i 2011!

Eiendom er av mange ansett som den ultimate formen for investering. Årsaken er at eiendom har en tendens til å gå opp betydelig i verdi hvis de blir beholdt til en litt lengre periode, mens du kan tjene månedlig leie og spare på avgifter når du investerer i eiendom.

Her er fem økonomiske tips og generelle forslag til hvordan du bør tenke å tjene penger i fast eiendom.

* Øk skattefradrag: Store muligheter til å tjene penger på skattefradrag for eierskap av eiendom.
* Positive lånesprial: Bruk av positive eller ‘god sikkerhet betyr at inntekten skal øke over tid, i motsetning til negative låneopptak, hvor lånet bare spise det du har kjøpt (for eksempel: en vanlig bil).
* En personlig pensjonering planlegging: Du eier en eiendom i et varmt land kan være en utmerket investering når du blir eldre. Dersom en investering eiendom er deponert korrekt, er det en svært god kilde til passive inntekter.
* Leie en eiendomsmegler: Du kan la eiendomsmegler leie din hjemme eller kontor. Dette sparer du arbeider aktivt med den selv-leie bolig.
* Langsiktig kapital gevinster: En god idé er å prøve å finne eiendommer å investere i løpet av en resesjon når prisene ofte er lavere enn normalt. I Spania er det mange erfarne eiendomsmeglere og investorer som sier det er en god situasjon akkurat nå.

Legg igjen en kommentar