Jobbe Hjemmefra og tjene penger på en salgsjobb?

Dersom du ønsker å arbeide hjemmefra, tjene penger hjemmefra eller drive med hjemmearbeid finnes det mange muligheter og mye ledig arbeid hjemme. Det er likevel ikke lett å tjene penger hjemmefra. Når du skal arbeide hjemmefra er det også endel feil valg man kan ta.

Det er masse salgsjobber der ute som tilbyr deg å jobbe hjemmefra, og likevel tjene godt med penger. Er du rå på salg, og da for eksempel på telefonsalg er det gode muligheter for nettopp deg!
BedriftsGuiden.no har for eksempel flere ledige salgsjobber over hele landet. De tilbyr deg gode økonomiske betingelser og en karriere i en fremtidsrettet bransje. Du vil kunne få opptil 4.000,- i provisjon pr. salg pr. år. Arbeidsbeskrivelsen går ut på at du skal ta kontakt med bedrifter med telefon som hjelpemiddel og selge tjenesten deres. Du vil få egen epostadresse og materiell som f.eks. visittkort med mer. Du kan også få coaching av en egen salgscoach.

Her ligger altså muligheten for deg å tjene penger hjemmefra med denne typen jobb hjemmefra-program. Fordelene er blant annet at du bestemmer selv når og hvor mye du vil jobbe. Du vil få gratis ip-telefon og bli belønnet med bonusutbetalinger. Søker du etter salgsjobber eller vil du jobbe og tjene penger hjemmefra er BedriftsGuiden.no det du leter etter. Er det å tjene penger hjemmefra noe for deg!?

4 kommentarer om “Jobbe Hjemmefra og tjene penger på en salgsjobb?”

  1. hei jeg har erfaring med telefonsalg,kan tenke meg å jobbe hjemme fra,hva slags lønnsbetingelser har dere å tilby? hva er arbeidstifdene.

  2. Hei,

    Jeg har sett litt på nettet etter en jobb jeg kan drive med hjemmefra.
    Har dere noe spesielt dere kunne anbefalt meg?

    Mvh.
    Camilla

Legg igjen en kommentar