Kalkulator for å beregne forsikringsbonus på din bil

På bakgrunn av en ny lov som skal gjøre det mulig for forbrukeren å skifte forsikringsselskap midt i en periode, kom Finansnæringens Hovedorganisasjon (FNH) med kraftige uttalelser i forbindelse med bonusordningen på bilforsikring, og truet med å legge droppe bonusordningen for bilforsikring.

Forbrukerrådet reagerte hardt på bransjens trusler om å droppe bonusordningen. – Forsikringsbransjen er redd for at folk skal slutte å være lojale kunder. De er redd de skal få bevisste kunder. De er redd for konkurranse, sa juridisk rådgiver Helga Skofteland som en kommentar til bransjens trusler.

Denne kalkulatoren finner ut hvor stort fremtidig bonustap man sannsynligvis vil få ved et uhell. Det er viktig for å velge riktig egenandel.

Siden man skal bestemme om det vil lønne seg å sette uhellet på forsikringen eller betale den selv er fremtidig bonustap avgjørende. Ved beregning av bonustapet må det tas hensyn til høyere premier i alle år, ikke bare til bonusen er den samme som den var før skaden.

I tillegg er det sentralt å kunne øke egenandelen opp mot fremtidig bonustap. På grunn av at dersom du gjør dette får man rabatt på forsikringen.

>>>> Gå hit for kalkulator – beregning av forsikringsbonus for din bil <<<

Legg igjen en kommentar