Kalkulator for å Beregne Riktig Skattetrekk for 2008

Trenger du en god kalkulator for å beregne riktig skattetrekk for 2008? Da har du funnet nettopp dette her!

I kalkulatoren du finner i linken nederst på denne siden finner du en som er laget for lønnsmottakere. Den har som forutsetning at man betaler skatten i løpet av 10,5 måneder. Det vil si at juli (feriepenger) er trekkefritt, og halvt skattetrekk i desember. Man har også muligheten til å beregne skatten i Skatteberegning 2008.

For å sjekke skattetrekket legger du inn hva du har betalt inn av skatt, i en valgt måned. Da vil du se hvilken skatteprosent som er riktig resten av året.

Kalkulatoren vil da regne ut riktig skatt for deg, slik at du ser om du ligger an til å få igjen på skatten, eller om du får restskatt.

Hvis du har tabelltrekk og ikke prosettrekk, bør du sjekke hvor mye du blir trukket i Skatteetatens Tabelltrekk for skattekort 2008.

Denne kalkutoren fungerer slik at du starter med å legge inn tallene dine. Klikk etterpå på «Skatteberegning». Der ser du den resterende skatteprosenten for de månedene som er igjen. Hvis du allerede har betalt inn for mye skatt, viser kalkulatoren en minusprosent. Dette for å vise at du allerede har betalt inn for mye, men du kan i praksis ikke få minustrekk. Disse pengene får du ikke tilbake før skatteoppgjøret. Nederst finner du resultatet av årets skatteoppgjør hvis du ikke endrer skattekortet.

Klikk her for kalkulatoren for Skattetrekk for 2008

Legg igjen en kommentar