Kalkulator for bilavgifter ved import av bil

Slik regner du ut hvilke avgifter en bruktimportert bil blir belastet med. I 2007 erstatter en CO2-avgift slagvolumavgiften på personbiler registrert fra 2001.
Vi betaler flere høye avgifter som har med bil å gjøre, og til hvilken nytte? Vei standarden er fortsatt som 100 år siden, beregnet vei for hest og kjerre som skal «forestille» en vei for bil. Hvis det utrolig nok blir bygget ny og finere vei i et fylke, så er det jo selvfølgelig bompengene som refunderer utgiftene. Vi har vår egen olje som staten tjener milliarder på, men fortsatt så er bensinen fortsatt altfor høy. Noen av oss har ikke mye penger, og blir kanskje tvunget til å kjøpe en eldre bil som forurenser mye mer fremfor enn mye nyere og sikrere bil fordi avgiftene og prisen er for høye. Importere bil er også nytteløst i fleste tilfeller da staten skal ha mer penger i avgifter en hva faktisk bilen koster.
Vurderer du å importere en bil? Eller er du nysgjerrig på hvordan avgiftene endres ved omleggingen til nye bilavgifter i Norge? Da bør du bruke denne kalkulatoren.
Visste du at du før aldersfradrag på bruktbiler?
Når du importerer en bil vil den som regel ikke være helt ny. I slike tilfeller kommer det altså et aldersfradraget på avgiftene inn i bildet. Denne trer inn allerede fra når bilen er 1 måned og én dag, da reduseres avgiftene med 2 %. Fradraget øker med bilens alder.

>>>>>Gå hit for kalkulator for bilavgifter ved import av bil <<<<

Legg igjen en kommentar