Kredittkort Bonuser Med American Express Kredittkortet

Kredittkort med de beste bonusene!

1. American Express Blue Card
Gratis første året
Gratis første året
Ingen rente
Ingen fakturering avgifter
Svindelbeskyttelse Online
Gå tilbake garanti Online
Poeng på alt du kjøper
Utskiftningen kort – uten ekstra kostnad

2. American Express Green Card
ingen rente og ingen fakturering avgifter
gå til Membership belønninger du for hver $ alt du betaler med kort poeng som kan byttes mot tilbud fra våre partnere
Hvis du mister American Express-kort, får du en ny, hvis nødvendig, vanligvis innen 24 timer, i prinsippet, alle du er i verden
ekstra kort familiemedlemmer over 16 kan få sine egne kort knyttet til kontoen din
betale minst halvparten av reisen med kortet, vil du motta en reisebeskyttelse uten ekstra kostnader.

Det er flere kredittkort på markedet som gir poeng for alle at det innebærer. Disse punktene kan deretter bruke på ulike måter, avhengig av kredittkort utstillere det er. American Express er en av disse kredittkort med bonus, som med sin «Medlemskaps Belønning» gir poeng for hver $ betalt med kortet. Poengene kan så brukes for tjenester og varer til American Express partnere, slik som reiseselskap, hotell, leiebil, eller forbrukerelektronikk.

For den saks skyld mye med sitt kredittkort, kan det sikkert være en ide å få et kredittkort med bonus på alle kjøp. Andre kredittkort som gir bonus, for eksempel, er Danske Bank kredittkort, som bonuser blir gitt i form av aksjer i et av bankens gjensidig midlene. Hvis du reiser mye er et kredittkort med bonus bra, så det er greit å betale for reisen med kredittkort, deretter en reiseforsikring ofte er inkludert.

Det er trolig mange kredittkort på markedet, som har bonus på kjøp foretatt og fram til sannheten, vi har ikke øye på dem alle, men det vi vet er at de av våre venner og bekjente som har American Express er veldig fornøyd! De hevder at de selv er overrasket over hvor raskt bonusen vokser, og det gode avtaler de kan dra nytte av takk til kredittkortet. American Express har også mange andre fordeler, så det er ikke et kurs, for fakturering kostnader mangler, og mye mer. På den andre siden, American Express, en av de dyrere kortene på markedet! Den årlige avgiften er relativt høyt sammenlignet med mange andre kredittkort. Imidlertid tror vi, som våre venner hevder at det er slik, at denne årlige avgiften betales tilbake raskt, takket være den bonusen du får. Vi har venner som er tydelig fornøyd med sitt kredittkort, selv om de er langt fra noen store forbrukere. I tillegg til American Express har en i dag en avtale der du betaler ikke for kortbruken i løpet av det første året.

Legg igjen en kommentar