Kredittkort er rimelige billige ån og har mange fordeler ved seg

Kredittkort, gamle kjære kredittkort. Ja, det er vel greit å kunne kaste opp et plastkort med magnetisk stripe, og vite at vi ikke trenger å betale for varene vi nettopp har kjøpt, på først om noen få måneder. Med et kredittkort, betaler du bare når kredittkortselskapet velger å sende regning, vanligvis en gang i måneden.

Dette betyr at alle som bruker et kredittkort låner penger av kredittkortselskapene til de velger sender deg totalsummen i posten. Det er noe som kan være nyttig å tenke på! Det er få långivere i Norge som fritt låner penger til folk. Vanligvis er det både gebyrer og renter knyttet til utlån av penger. Så også med kredittkort!

Rente og årlig avgift er trolig den mest som kan variere i forhold til kredittkort. I dag er det få selskaper som la kundene betale renter på kreditt nyttet før den første fakturaen ble kansellert. Dette betyr at det er «interesse fritt» så lenge du betaler fakturaen for kjøp gjort med kredittkort på gang.

Den årlige avgiften er foreløpig ikke veldig stort for de fleste kredittkort, men vanligvis ligger den et sted mellom 200 og 1000 kroner, avhengig av hvilke tjenester som er knyttet til kredittkort. Det finnes en rekke kredittkort i nedre område som er nesten like god som kostbart. Et kredittkort med et årlig gebyr rundt 200 kroner trenger ikke være dårlig!

Mange kredittkort inneholder i dag også flere tjenester. Dette kan omfatte avlysningen i reisetid bestilling, reiseforsikring, pris tjenester der utstederen av kredittkort betaler differansen hvis du finner de samme varene billigere andre steder etter et kjøp (!), Nød kontanter i akutt mangel kontanter i utlandet, og mye mer. Hva er dekket varierer naturlig og det kan være lurt å undersøke.

I dag, kredittkort er ofte det tryggeste måten å handle, selv om det er de som fremdeles sender mottar sats. Låne risken minker, både for å håndtere kredittkort, men også for den butikken. Selv med handel på internett, kredittkort vanligvis trygge som betaling. Men selvsagt vær forsiktig. I Norge er det svært sjelden med kredittkort svindel. Selvfølgelig er det kredittkort anbefaler vi, over andre.

Legg igjen en kommentar