Kredittkort Fordeler og Ulemper

Les dette om fordeler og ulemper med kredittkort og hva du skal passe på når du bestiller ditt betalingskort. Ved innvilgelse av kredittkort gir banken deg en kredittramme du fritt kan bruke, i motsetning til et debetkort bruker du penger du låner. Kredittkortet kan brukes til å handle i butikker eller gjøre uttak fra minibank. De aller fleste kredittkort har høye gebyrer ved uttak av penger så dette er noe en bør unngå.

I Norge har vi fått et stort utvalg av kredittkort i det siste, mange av dem gir prosenter eller bonus ved bruk av kredittkortet. Vi hjelper deg gjennom jungelen slik at du faller på det riktige valget.


Fordeler med kredittkort

– Følger ofte med reiseforsikring med kredittkort

– Noen kredittkort er rimeligere ved bruk i utlandet

– Ha ekstra midler til stede i en krisesituasjon

– Trenger du noe i dag kan du utsette betalingen eller dele opp beløpet

– Gjerne opptil 50 dager betalingsutsettelse på kredittkortet

Ulemper med kredittkort

– Renter påløper hvis du ikke betaler innen betalingsfrist
Oversikt over kredittkort

De fleste kredittkort gitt ut av vanlige dagligbanker som postbanken, DnB Nor og Fokus Bank er veldig dyre. Bruker du i dag noen kredittkort fra disse tilbyderne burde du bytte til en gebyrfri tilbyder.

Her finner du oversikten over de: Beste Kredittkort

En kommentar om “Kredittkort Fordeler og Ulemper”

  1. Kjekt å ha, greit å bruke; MEN synes det er svært kort frist for betaling uten at rentene skal slå inn, når faktura mottas med betalingsfrist på 4-5 dager. Fins det det ikke noen regel om dette. Det er ikke uvanlig at folk er ute og reise ei uke eller to. To ukers betalingsfrist burde være minimum.
    ts

Legg igjen en kommentar