Kredittkort på ferie reiser

Å ha et godt kredittkort på sine ferie reiser er veldig lurt. Ha da et kredittkort som fungerer i nesten hele verden, så unngår du at du bytter kredittkort før hver nye tur! I dag fungerer de aller fleste kredittkort over hele verden. Kredittkortene baseres som oftest rundt betalingssystemer VISA og MasterCard, er blant de vanligste og mest anerkjente kredittkort i verden. Kredittkort basert på disse systemene er godt alternativ hvis du ønsker et kredittkort på reisen.

Før du reiser på ferie, bør du sjekke at det kredittkortet du har tenkt å ha med deg (det er lurt å ha med seg flere) fungerer i det landet som du skal reise til. Den neste viktige faktor er å vurdere før turen er kredittkortets kostnader for betaling i annen valuta. I noen tilfeller, legger banken eller kredittkortselskapet på en veksle avgift på alt, og det er viktig å vite om dette på sin reise. Denne valutakursen er en ekstra kostnad, ikke vanligvis være mer enn én prosent, men det bør likevel tas hensyn til. En ekstra kostnad på 1% er, tross alt, én prosent mer enn ingenting.

Det neste å tenke på er gebyrer, som mange kredittkort har ved uttak av kontanter i utlandet. I dag har de ingen rett til å gjøre dette når du er i et land der du kan ta ut kontanter i euro. Det er imidlertid sagt at det er mange som tar en kostnad i andre land. Denne avgiften er vanligvis rundt 30 kroner. Dette betyr at hvis, i sin tur vil gi flere, mindre samling av kontanter med sitt kredittkort, for å redusere mengden av kontanter i lommeboken, (for eksempel redusere risken), slik at denne kostnaden vil være en stor del av ferien.

Videre er det flere kredittkort med andre fordeler i forbindelse med en reise. For eksempel, mange kredittkort har innebygd avbestilling beskyttelse og reiseforsikring, hvis reisen er betalt med kredittkort. Dette er en tjeneste som dermed blir gratis. Man kan dermed unngå å reise bedrifter ofte over-pris for disse tingene. En annen fordel av de mange kredittkort er at de gir bonus. Når du kommer hjem fra en nydelig tilbringer du reiser i, sier amerikanske, har vi oppnådd en stor bonus, som kan utnyttes på noen måte!

Når det gjelder alternativer til kredittkort, debetkort og bankkort nemlig, eller hva du velger å kalle dem, så de er alltid knyttet til en konto. Dette kan utgjøre et problem. I noen land, vi foretrekker kredittkort over kort. USA er et eksempel på et land der kredittkort er å foretrekke.

En kommentar om “Kredittkort på ferie reiser”

  1. Har god erfaring med kreditt kort på reise. Slippe å gå rundt med masse penger på seg

Legg igjen en kommentar